DisplayPort naar HDMI verloopstekker

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
DisplayPort naar HDMI adapter - Zwart,
Type: 1.1a - 1920 x 1200,
Aansluiting 1: Displayport Male,
Aansluiting 2: HDMI A Female,
0.12 meter.
Productcode: 1145707
voorraad: 6.013
€ 21,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1145707
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 21,99Aantal 10-49: € 21,22Aantal 50-249: € 19,35Aantal 250+: € 17,59
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 21,99
Meer informatie over dit product

Voor het aansluiten van een monitor, televisie of projector kunnen verschillende soorten aansluitingen worden gebruikt. Tegenwoordig wordt er vaak gebruikgemaakt van digitale aansluitingen. Het voordeel van dergelijke aansluitmogelijkheden is dat het videosignaal in haarscherpe kwaliteit kan worden getoond. Als er gebruik wordt gemaakt van apparaten met verschillende soorten aansluitingen dan kan het nodig zijn dat er een verloopstekker nodig is. Met de Delock DisplayPort naar HDMI adapter is het mogelijk om een beeldscherm met een HDMI aansluiting te koppelen aan een bron-apparaat met een DisplayPort aansluiting.

Technische eigenschappen

Deze adapter bestaat uit een korte kabel met twee aansluitingen. Op een HDMI 19 pin vrouwelijke poort kan de kabel worden aangesloten. De andere aansluiting aan dit snoer is een 20 pins male DisplayPort stekker. Dit is de stekker die de verbinding moet maken met het gastapparaat. Dit kan bijvoorbeeld een computer of een laptop zijn. De Delock DisplayPort naar HDMI adapter maakt gebruik van DisplayPort type 1.1 a en High Speed HDMI. Dit biedt de gebruiker de mogelijkheid om een resolutie van 1920 x 1200 bij 60 Hertz pixels te vertonen. Ook is het mogelijk om HDTV tot 1080p te gebruiken met deze adapter.

Overige eigenschappen

De kabel die de beide aansluitingen met elkaar verbindt, heeft een lengte van ongeveer 12 centimeter. Deze kabel van Delock is voorzien van een ferrietkern die bescherming biedt aan het videosignaal dat over de kabel verzonden wordt. Door deze ferrietkern wordt storing zoveel mogelijk tegengegaan en wordt de kwaliteit van het signaal ondersteund. De Delock DisplayPort naar HDMI adapter is passief.

Extra informatie

Het verloopkabeltje is direct klaar voor gebruik en hoeft enkel te worden gekoppeld. Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd om dit product te kunnen gebruiken. De gewenste resolutie van een monitor of televisie kan worden geregeld onder de configuratie instellingen van het betreffende apparaat. Voor het doorgeven van een videosignaal met de beste kwaliteit maakt dit product gebruik van een NXP PTN3361 chipset. De kabel beschikt verder over een stand-by detectie. Zodra een apparaat in stand-by wordt gezet, gaat de adapter ook automatisch in slaap-modus.

Specificaties

Aansluiting 1DisplayPort male
Aansluiting 2HDMI female
ChipsetNXP PTN3361
Kabellengte12 centimeter
KleurZwart
MateriaalKunststof
Max. resolutie3840 × 2160 @ 30 Hz
VerguldJa
Versie1.1
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie