3.5'' bracket voor 2.5'' harde schijf behuizing

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Goobay,
Type: 3.5" bracket,
Geschikt voor: 2.5″ behuizing.
Productcode: 1306525
voorraad: 1.060
€ 3,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1306525
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 3,99Aantal 10-49: € 3,85Aantal 50-249: € 3,51Aantal 250+: € 3,19
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 3,99
Meer informatie over dit product

De opslagruimte van een computer wordt natuurlijk de harde schijf genoemd. Er bestaan verschillende soorten, die gebruikt worden voor het opslaan van bestanden, programma’s en gegevens. De bekendste en meest gebruikte soorten zijn de HDD's en SSD's. Desktopcomputers bestaan vaak uit een computerkast die gevuld is met de nodige hardware zoals het moederbord, het geheugen, de processor en dus harde schijven. De meeste computerkasten zijn voorzien van sleuven voor schijven van 3,5 inch, maar niet altijd voor exemplaren met een afmeting van 2,5 inch. Om een 2,5-inch HDD of SSD te kunnen plaatsen kunt u gebruik maken van de Goobay 3.5-inch HDD-adapter voor 2.5-inch HDD en SSD.

Eigenschappen

Deze montageset is bedoeld voor het installeren van een 2,5 schijf in een sleuf van 3,5 inch. De montageset, ook bracket genoemd, biedt ruimte voor het monteren van een 2,5 inch harde schijf. Vervolgens wordt de complete bracket in de sleuf gemonteerd en kan het geheel worden aangesloten voor gebruik. De Goobay 3.5 inch HDD-adapter voor 2.5 inch schijven is zilverkleurig en gemaakt van dun maar degelijk staal. Dit product heeft een afmeting van 100 millimeter in de breedte, 100 millimeter in de diepte met een hoogte van 10 millimeter.

Overige informatie

Een drive van 2,5 inch, dat is 6,35 centimeter, is een stuk kleiner dan de 3,5 inch (8,9 centimeter) die voorheen de standaard was. Om toch gebruik te kunnen maken van deze afmetingen is deze bracket door Goobay op de markt gebracht, waar schijven van 2,5 inch precies in passen. De bracket is licht van gewicht en weegt maar 60 gram, en het product is zeer eenvoudig te monteren met de meegeleverde schroeven. Bij het product worden ook schroeven geleverd om de 2,5 inch harde schijf op de bracket te monteren alvorens deze in een computer wordt geplaatst.

Handig om te weten

Als u de Goobay 3.5 inch HDD-adapter monteert, zorg er dan voor dat de computer en andere apparatuur die met het apparaat verbonden zijn uit staan en niet aangesloten zijn op netstroom. Werk verder in het algemeen altijd veilig en voorzichtig om ongelukken of letsel te voorkomen. Het product kan alleen worden gemonteerd in een sleuf die geschikt is voor 3,5-inch exemplaren en in de adapter kunnen alleen modellen van 2,5 inch worden gemonteerd. Dit product van Goobay biedt kortom een voordelige oplossing voor het installeren van kleinere harddisks in een grote sleuf.

Specificaties

MerkGoobay
Type3.5" bracket
Geschikt voor2.5″ behuizing
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie