Harde schijf

Vandaag besteld, dinsdag in huis
SATA harde schijf - 3TB Opslagcapaciteit: 3 TB
   
Merk: Western Digital Red WD30EFRX,
Type: 3.5" - SATA III,
Soort: NAS systeem,
Rotatiesnelheid: 5.400 RPM,
Drive cache: 64 MB,
Opslagcapaciteit: 3 TB.
Productcode: 1233114
voorraad: 5
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 109,99
€ 109,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1233114
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 109,99
Meer informatie over dit product

Een NAS systeem moet beschikken over genoeg capaciteit en goede harde schijven. Daarvoor is de Western Digital Red ontworpen. In tegenstelling tot gebruikelijke harde schijven, is deze serie ontwikkeld en getest om gebruikt te kunnen worden in een NAS systeem. De harde schijven worden verkocht met een capaciteit van 1 terabyte tot wel 10 terabyte per stuk en kunnen met maximaal 8 stuks tegelijkertijd in een NAS gebruikt worden. De Western Digital Red WD30EFRX 3,5 inch SATA III harde schijf 3 TB is een product uit deze reeks die gebruikt kan worden in een 3,5 inch inbouwslot van een NAS systeem. De schijf is ook geschikt voor gebruik in een RAID omgeving.

Technische gegevens

Deze harde schijf heeft een opslagruimte van in totaal 3 terabyte en het cachegeheugen van de harde schijf is 64 Mb. Dat geheugen wordt gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens die vervolgens snel gebruikt kunnen worden als dat nodig is. De Western Digital Red WD30EFRX 3,5 inch SATA III harde schijf 3 TB maakt gebruik van een rotatiesnelheid van 5.400 omwentelingen per minuut. De snelheid voor het lezen van gegevens is maximaal 147 Mb per seconde en ook voor het verwerken van data wordt een schrijfsnelheid van maximaal 147 Mb per seconde geboden.

Meer informatie

Deze harde schijf heeft een gewicht van 600 gram. De afmetingen van de Western Digital Red WD30EFRX 3,5 inch SATA III harde schijf 3 TB zijn een lengte van 14,7 centimeter, een breedte van 10,2 centimeter en een dikte van 2,6 centimeter. Deze harde schijf maakt gebruik van IntelliPower technologie. Met deze techniek wordt er voor een nauwkeurig evenwicht tussen de rotatiesnelheid, de datasnelheid en het cachegeheugen geregeld. Het gevolg daarvan is het leveren van krachtige prestaties en een aanzienlijke besparing op het energieverbruik. Deze schijf maakt gebruik van een SATA III 6 GB per seconde interface en beschikt over NASware 3.0 technologie. Daarmee worden de betrouwbaarheid en de prestaties van de disk in balans gehouden. Deze harde schijf is zo ontworpen dat warmte zo goed mogelijk geleidt kan worden voor de nodige verkoeling.

Specificaties
• Merk: Western Digital Red WD30EFRX,
• Type: 3.5" - SATA III,
• Interface: SATA III 6Gbps,
• Rotatiesnelheid: 5.400 RPM,
• Drive cache: 64 MB,
• Max. leessnelheid: 147 MB/s,
• Opslagcapaciteit: 3 TB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie