Condensatiekit

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Condensatiekit,
Lengte: 140 cm,
Diameter: 10.5 cm.
Productcode: 1300732
voorraad: 338
€ 10,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1300732
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 10,99Aantal 10-49: € 10,61Aantal 50-249: € 9,67Aantal 250+: € 8,79
Meer informatie over dit product

Veel huishoudens maken gebruik van een wasdroger om de was te kunnen drogen. Omdat het drogen gebeurt door middel van warmte komt er natuurlijk condens vrij. Deze condens moet worden opgevangen of afgevoerd. Afhankelijk van de uitvoering van het apparaat dat er gebruikt wordt is het mogelijk om het vocht direct via een afvoer weg te laten lopen of op te vangen in een opvangbak. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een droger in een ruimte die geen beschikking heeft over een afvoermogelijkheid naar buiten, kan er gebruik worden gemaakt van de Toolland condensatiekit.

Technische eigenschappen

Dit product van Toolland kan eenvoudig aan de droger worden verbonden en maakt het mogelijk om het vocht van de was op te vangen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een flexibele slang kan de condensatiekit op verschillende plekken rondom de wasdroger worden geplaatst. De diameter van deze slang is 10,5 centimeter en de totale lengte in uitgetrokken toestand is 140 centimeter. De condensatiekit wordt compleet geleverd met een opvangbak voor condens, een flexibele afvoerslang die aangesloten kan worden op de droger, 2 stoffilters en 3 verloopringen met aanrijgbandjes die gebruikt worden om de slang vast te zetten op de aansluitingen.

Gebruik

Dit product kan zeer eenvoudig worden gebruikt. Voor gebruik dient de droger die aangesloten wordt te zijn voorzien van een afvoer voor condens. Op die afvoer moet eerst een filter worden geïnstalleerd en er moet gekozen worden voor een passende aansluiting. Vervolgens wordt de flexibele slang verbonden aan de afvoer en de toevoer van de opvangbak. In deze bak moet een laag van ongeveer 4 centimeter vers water worden gegoten. Nadat het deksel gesloten is, kan de wasdroger worden aangezet. Het water in de bak dat wordt opgevangen moet regelmatig worden ververst.

Extra informatie

Door gebruik te maken van deze condensatiekit vermindert de condensatie in de ruimte waar de droger staat. Deze kit is een ideale oplossing voor wanneer er gebruik wordt gemaakt van een wasdroger zonder interne opvangbak die geplaatst is in een ruimte zonder afvoermogelijkheden. De condensatiekit is universeel en kan gebruikt worden voor verschillende merken wasdrogers. Door gebruik te maken van de meegeleverde materialen kan de slang voor de afvoer van condens op aansluitingen van verschillende afmetingen worden geplaatst. Voor optimaal gebruik dient het water in de bak regelmatig ververst te worden.

Specificaties

Condensatiekit
Lengte140 cm
Diameter10.5 cm
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie