USB C naar DisplayPort adapter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Versie: 1.2 - 3840 x 2160 (60Hz),
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: DisplayPort male,
Verguld: Ja,
Lengte: 1.2 meter.
Productcode: 1646454
voorraad: 272
€ 21,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1646454
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 21,99Aantal 10-49: € 21,22Aantal 50-249: € 19,35Aantal 250+: € 17,59
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 21,99
Meer informatie over dit product

Omdat niet elke laptop of computer beschikt over een HDMI-poort, kan er gebruik worden gemaakt van een adapter. Met de Delock USB-C naar HDMI-adapter is het mogelijk om een monitor of een projector met HDMI aan te sluiten op de USB-C-poort van een laptop, een computer, een Google Chromebook of een Apple MacBook. In het geval van een Apple MacBook is het ook mogelijk om dit apparaatje aan te sluiten op een Thunderbolt-3-poort als deze aanwezig is. Deze omvormer biedt de gebruiker de mogelijkheid om beeld en audio door te sturen in zeer hoge kwaliteit.

Technische eigenschappen

Voor het videosignaal geldt dat de maximale resolutie die getoond kan worden met behulp van de Delock USB-C naar HDMI-adapter, een resolutie van 4096 x 2160 pixels bij 60 Hz is. Dit is de haarscherpe 4K-resolutie. Om gebruik te maken van deze resolutie moeten de hardware en de aangesloten monitor wel de beschikking hebben over de juiste mogelijkheden. Dit artikel maakt voor het tonen van de beelden gebruik van een Parade PS176-chipset. De afmetingen van dit product zijn 48 millimeter in de lengte, 22,5 millimeter in de breedte en 10,3 millimeter hoogte.

Overige eigenschappen

Dit product heeft de beschikking over een HDMI-aansluiting aan de ene kant en een USB-C-stekker aan de andere kant. De HDMI-aansluiting is een 19-pins female aansluiting die bedoeld is voor het aansluiten van de bijbehorende kabel van de monitor die u wilt koppelen met bijvoorbeeld een laptop. De USB-C-stekker is een compacte stekker die door de vormgeving omkeerbaar is. Dit type is geschikt voor het doorgeven van video- en audiosignalen. Dit product beschikt over een High Speed HDMI met Ethernet (HEC) specificatie.

Extra informatie

Het product is bij ontvangst direct klaar voor gebruik. Dit product is Plug & Play en hoeft alleen te worden aangesloten op de daarvoor bestemde aansluitingen. De voeding voor deze adapter wordt verkregen via de USB-C-aansluiting van de laptop waarop deze wordt aangesloten. Naast ondersteuning voor video- en audiosignalen in 4K biedt deze uitvoering ook ondersteuning voor 3D en HDCP 1.4 en 2.2. De adapter is geschikt voor aansluiting op een USB-C-poort van een laptop, computer of Google Chromebook en kan ook worden gekoppeld aan een Thunderbolt-3-aansluiting op een Apple MacBook. De systeemvereisten voor de software zijn: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Linux ex Kernel 4.x.x, Mac ex OS 10.12 of Android.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputHDMI male
Type stroomvoorzieningUSB
Max. resolutie4K @ 60Hz
AdermateriaalCU (koper)
Kabellengte1.2 meter
KleurZwart
MerkGoobay
KeurmerkenCE, WEEE
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie