USB Mini datakabel - 5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Mini USB 2.0 Kabel 5 meter
   
USB mini datakabel,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB Mini Male,
5 meter.
Productcode: 1423
voorraad: 180
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 7,99Aantal 10-49: € 7,71Aantal 50-249: € 7,03Aantal 250+: € 6,39
€ 7,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1423
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 7,99
Meer informatie over dit product

USB-aansluitingen zijn er in verschillende uitvoeringen. De meest bekende is de type-A-aansluiting die door veel apparaten gebruikt wordt om aan elkaar te worden verbonden. Naast type-A zijn er ook verschillende andere soorten zoals de compacte mini-aansluiting. Een dergelijke connectie wordt vaak gebruikt op compacte apparaten zoals externe harde schijven, tablets of verschillende soorten smartphones. Met deze aansluiting is het mogelijk om data tussen twee apparaten te verwerken en om eventueel de accu van een apparaat op te laden. Niet elke kabel die met een product geleverd wordt heeft een gewenste lengte. Daarom kan er gebruik worden gemaakt van de Goobay mini-USB-kabel (5 meter) als extra exemplaar of voor het koppelen van apparaten over een grote afstand.

Technische eigenschappen

Deze Goobay mini-USB-kabel (5 meter) is zeer eenvoudig in gebruik en is voorzien van 2 connectoren. Dit zijn een male type-A stekker aan de ene kant en een male mini-stekker aan de andere kant. De male A-stekker is bedoeld voor de koppeling met een standaard A-poort van bijvoorbeeld een computer of laptop. Met deze A-stekker kan dit artikel ook worden aangesloten op een adapter voor in een stopcontact. In dat geval is het mogelijk om de accu van een apparaat op te laden op netstroom.

Overige eigenschappen

De male mini-stekker wordt gebruikt voor koppeling met het apparaat dat u wilt verbinden met bijvoorbeeld een computer. Dit is een compacte connector die bedoeld is voor dataoverdracht of om een apparaat van voeding te voorzien. Dit product maakt gebruik van USB-versie 2.0 en is daardoor geschikt voor het verwerken van data met hoge snelheden. Deze technologie maakt het mogelijk om data te verwerken met een maximale snelheid van 480 Mbit per seconde.

Extra informatie

Om gebruik te kunnen maken van een dergelijke hoge snelheid, dienen de apparaten die door middel van dit snoer met elkaar verbonden worden ook te zijn voorzien van versie 2.0 of hoger. Bij gebruik van aansluitingen met versie 1.1 zal de snelheid voor het verwerken van data maximaal 12 Mbit per seconde zijn. Dit artikel kan gebruikt worden als datakabel of voor de voeding van apparaten. Beide stekkers zijn geschikt om aangesloten te worden op een gastapparaat of een hostapparaat. Door de lengte van het snoer kan de snelheid van de dataoverdracht wat lager liggen dan verwacht.USB mini datakabel - Zwart,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB Mini Male,
5 meter.

Andere producten in deze categorie
WS2800MP WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie