USB Micro B datakabel - 0.1 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
USB A naar USB Micro Kabel B - Zwart,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB Micro B Male,
Verguld: Nee,
0,15 meter.
Productcode: 1255812
voorraad: 25.514
€ 1,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1255812
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 1,99Aantal 10-49: € 1,92Aantal 50-249: € 1,75Aantal 250+: € 1,59
Meer informatie over dit product

Veel mobiele apparaten zoals smartphones en tablets kunnen worden opgeladen met een USB-micro-aansluiting. Hiervoor moet u beschikking hebben over een kabel van dit type die op een computer of stopcontact kan worden aangesloten. Met de Goobay micro-USB-kabel 0.1 meter haalt u een vervangende of extra kabel in huis zodat u op elk moment uw apparaten kunt voorzien van energie. Deze apparaten moeten dan wel beschikken over deze aansluiting; iPhones, bijvoorbeeld, gebruiken deze aansluiting niet. Niet alleen voor het opladen van bijvoorbeeld een smartphone of een tablet, maar ook voor het overzetten van bestanden naar een computer of laptop kan dit product van Goobay gebruikt worden.

Technische specificaties

Dit product heeft een lengte van 10 centimeter en is bedoeld voor het opladen van apparaten of het overzetten van data en bestanden. De kabel is aan de ene zijde voorzien van een standaard USB-stekker van het type A. Dit is de aansluiting die u op nagenoeg elke computer of laptop kunt vinden. De andere stekker is een micro-aansluiting. Dit snoer is universeel, dus elk apparaat dat beschikking heeft over een deze aansluiting kan gebruikt worden in combinatie met dit Goobay-product.

Overige eigenschappen

Voor opladen is dit snoer geschikt voor apparaten zoals smartphones, tablets, camera’s, draadloze hoofdtelefoons, bluetooth-speakers en andere producten. Koppelt u het snoer met een smartphone, tablet of MP3-speler aan een computer of laptop, dan is het mogelijk om bestanden en data over te zetten met behulp van deze kabel. De versie van dit product is USB 2.0. Dit betekent dat data die worden getransporteerd met een aardige snelheid worden verwerkt. In combinatie met een adapter voor in een stopcontact kan deze kabel ook gebruikt worden voor het opladen van apparaten op netstroom.

Handig om te weten

De USB- naar micro-USB-kabel van Goobay heeft zoals gezegd een lengte van 10 centimeter. Dit houdt in dat het product alleen gebruikt kan worden voor apparaten die dicht bij elkaar in de buurt zijn wanneer koppeling plaatsvindt. Wilt u dit product gebruiken voor het opladen van een smartphone of ander apparaat op netstroom, dan hebt u hiervoor een netstroomadapter nodig. Een dergelijke adapter voor in het stopcontact is los te koop, maar wordt in zeer veel gevallen meegeleverd met het apparaat dat u wilt opladen.

Specificaties

Aansluiting 1USB A male
Aansluiting 2USB micro B male
KleurZwart
Lengte0,15 meter
Materiaal behuizingKunststof
Max. overdrachtssnelheid0.48 Gbit/s
Spanning5 V
VerguldNee
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie