USB Micro B datakabel - 1 meter

Vandaag besteld, dinsdag in huis
USB Micro Kabel 1 meter
   
USB micro B datakabel,
Type: USB 2.0,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB micro B Male,
1 meter.
Productcode: 1197185
voorraad: 3.057
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 3,99Aantal 10-49: € 3,85Aantal 50-249: € 3,51Aantal 250+: € 3,19
€ 3,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1197185
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 3,99
Meer informatie over dit product

Er zijn verschillende soorten USB-aansluitingen. De meest bekende is de versie A-connector die vaak op computers en laptops te vinden is. Deze is geschikt voor het gebruiken van veel verschillende soorten apparaten. Telefoons en tablets maken ook verbinding door middel van deze aansluiting. Dit zijn vaak andere varianten zoals een micro- of mini-connectie. Een groot deel van de smartphones en tablets die op de markt zijn maakt gebruik van een micro-aansluiting. Om deze apparaten op te kunnen laden en om data over te zetten van of naar een computer heb je dan ook een USB- naar micro-USB-kabel nodig zoals de Goobay micro-USB-kabel van 1 meter.

Eigenschappen

Dit product is geschikt voor het opladen van apparaten die gebruik maken van een micro-B-aansluiting. Dit kan worden gedaan door het snoer met een versie-A-aansluiting te koppelen of door de stekker aan de andere zijde in een adapter te plaatsen. Zo wordt het mogelijk om het apparaat op netstroom op te laden. Als je data wilt overzetten zoals foto’s, muziek of andere bestanden, dan kun je met behulp van deze kabel het apparaat met een laptop of computer verbinden.

Meer eigenschappen

Dit snoer van Goobay maakt gebruik van versie 2.0. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om apparaten snel op te laden en om bestanden snel over te zetten van of naar een computer. Deze versie maakt het mogelijk om snelheden te behalen tot 480 Mb per seconde. De kabel heeft een lengte van 1 meter en is geschikt voor elk apparaat dat gebruik maakt van een micro-USB-B-connectie. Het product kan dienen als vervanging voor een defect exemplaar of als reserve voor het opladen van apparaten.

Extra informatie

Dit product maakt gebruik van een kern die gemaakt is van koper. Hierdoor wordt data op een snelle en efficiënte manier geleid. De koperen kern van het product wordt beschermd door straling van buitenaf door een dubbele afscherming. Daaromheen bevindt zich een witte mantel die gemaakt is van PVC, die voorkomt dat de kern beschadigd raakt. Let er bij de aanschaf van dit product op dat het apparaat waarvoor je het wilt gebruiken voorzien is van een micro-B-aansluiting en niet een van de vele andere soorten waarmee telefoons kunnen worden opgeladen.

USB micro B datakabel - Wit,
Type: USB 2.0,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB micro B Male,
1 meter.

Andere producten in deze categorie
Draadloos weerstation WS8818 € 24,99 € 18,95
Klantenservice & Informatie