USB Mini datakabel - 0.7 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Mini USB 2.0 Kabel 0.7 meter
   
USB mini datakabel,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB Mini Male,
0.7 meter.
Productcode: 1145628
voorraad: 582
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 3,59Aantal 10-49: € 3,46Aantal 50-249: € 3,16Aantal 250+: € 2,87
€ 3,59 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1145628
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 3,59
Meer informatie over dit product

Apparaten zoals computers, laptops, smartphones, tablets en randapparatuur worden vaak met verschillende soorten USB-aansluitingen aan elkaar verbonden. Omdat niet elk apparaat over hetzelfde type aansluiting beschikt is het mogelijk om gebruik te maken van een verloopstekker of een verloopkabel. Met de Delock mini-USB-kabel (0.7 meter) is het mogelijk om apparaten die gebruik maken van een mini-USB-aansluiting te koppelen aan een standaard type-A-aansluiting op bijvoorbeeld een computer of laptop. Een mini-aansluiting is vaak te vinden op apparatuur zoals externe harde schijven, oudere smartphones of tablets. Dit artikel kan gebruikt worden voor het overzetten van data en voor het opladen van de accu van een apparaat.

Technische eigenschappen

Dit product van Delock heeft een lengte van 70 centimeter. Het snoer beschikt aan beide uiteinden over een stekker die gebruikt wordt om de koppeling tussen twee apparaten te maken. De ene stekker is een standaard type-A-stekker die gebruikt wordt voor het aansluiten van het apparaat op een A-poort van een computer of een laptop. De andere stekker is een mini-stekker. Dit type stekker is geschikt om aangesloten te worden op verschillende soorten apparaten. Dit artikel kan gebruikt worden voor het overzetten van gegevens en voor het voeden van een apparaat zodat de accu kan worden opgeladen.

Overige eigenschappen

Dit product is voorzien van USB 2.0-technologie, wat het mogelijk maakt om gegevens met een snelheid van maximaal 480 Mbit per seconde te verwerken tussen twee apparaten. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de eigenschappen van versie 2.0, is het aan te raden om de kabel te koppelen aan twee apparaten die voorzien zijn van een aansluiting die ook geschikt is voor versie 2.0. De kabel is ook geschikt om aangesloten te worden op een 1.1-poort. In dat geval zal de maximale snelheid die gehaald kan worden bij de verwerking van gegevens slechts 12 Mbit per seconde zijn.

Extra informatie

De Delock mini-USB-kabel (0.7 meter) is direct klaar voor gebruik en kan na aanschaf gelijk gebruikt worden voor het koppelen van apparatuur. De kabel heeft een lengte van 70 centimeter en is universeel. Dit betekent dat deze gebruikt kan worden voor het verbinden van elk apparaat met een standaard type-A poort en een mini-poort. Controleer voor de aanschaf van dit product of de connecties geschikt zijn voor deze specifieke kabel. USB-micro, een aansluiting die erg lijkt op mini, kan bijvoorbeeld niet gekoppeld worden met dit product.USB mini datakabel - Zwart,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB Mini Male,
0.7 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie