"

Bespaarstekker

Vandaag besteld, maandag in huis
voorraad: 212
€ 21,49
Incl. BTW
Productcode: 4055587
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 21,49Aantal 10-49: € 20,74Aantal 50-249: € 18,91
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Meer informatie over dit product

Dankzij het nieuwe Smart-gamma van Perel is het heel eenvoudig om uw omgeving aan te sturen. Controleer en bedien een reeks apparaten op afstand met één enkele app. Zo hoeft u bijvoorbeeld nooit meer handmatig uw verlichting te bedienen of zich af te vragen wie er voor de deur staat, ook als u niet thuis bent. Met het steeds groeiende Smart-gamma kunt u uw toestellen heel eenvoudig bedienen.

Wilt u de verlichting aanpassen aan uw stemming of uw stemming laten beïnvloeden? Komt u niet graag thuis in een donker huis en wilt u dat de lichten inschakelen op een bepaald tijdstip? Dat kan allemaal met de Smart-reeks van Perel. Creëer de gewenste sfeer voor elke situatie waar en wanneer u maar wilt. Tuya ingebouwde intelligentie - Het leven was nog nooit zo makkelijk en dat met één simpele app De Smart-reeks van Perel en deze Smart-lamp laat zich eenvoudig aansturen via de gebruiksvriendelijke en gratis Tuya-app.

Met het Smart-gamma kunt u al uw elektronische toestellen flexibel en betrouwbaar bedienen. Zo hoeft u nooit meer in het donker naar de schakelaar te zoeken of zich af te vragen of u het licht wel uitgeschakeld hebt. Met één enkele klik kunt u het licht in huis eenvoudig bedienen. Zo bespaart u zeker en vast op de energiefactuur. Deze Smart-stekkers van Perel wilt u zeker in huis hebben.

Specificaties

App beschikbaar voorAndroid, iOS
Compatibel metAmazon Alexa, Google Assistant, Tuya-app
Geschikt voorBinnen, buiten
IngangSchuko female
MerkPerel
Frequentiebereik2 GHz
Bereik25 meter
Spanning230 V
Stroomsterkte13 A
TimerJa
UitgangSchuko male
Vermogen3000 W
Productcode: 4055587
Andere producten in deze categorie
Digitale Schakelklok
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 12,69
Bespaarstekker afstandsbediening
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 7,99