Behuizing voor Arduino Yun

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
BEHUIZING VOOR ARDUINO YUN - ZWART Speciaal ontworpen behuizing voor Arduino Yun. De behuizing TEK-YUN bestaat uit twee delen en is vervaardigd uit ABS+PC. Compatibel met alle Arduino-printplaten. De behuizing zorgt voor langdurige bescherming van de Arduino Yun terwijl wel alle Arduino-aansluitingen gemakkelijk bereikbaar zijn. Met een simpele klik plaats je de printplaat in de behuizing
   
Materiaal: vlamvertragende ABS,
Gewicht: 41g,
Afmeting: 86.65 x 74.15 x 30.2 mm
Productcode: 1349089
voorraad: 80
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 8,99
€ 8,99 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1349089
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 8,99
Meer informatie over dit product

Speciaal ontworpen behuizing voor Arduino Yun. De behuizing TEK-YUN bestaat uit twee delen en is vervaardigd uit ABS+PC. Compatibel met alle Arduino-printplaten. De behuizing zorgt voor langdurige bescherming van de Arduino Yun terwijl wel alle Arduino-aansluitingen gemakkelijk bereikbaar zijn. Met een simpele klik plaats je de printplaat in de behuizing.

materiaal: vlamvertragende ABS
afmetingen: 86.65 x 74.15 x 30.2 mm
kleur: zwart
gewicht: 41 g

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,99 € 22,95
Klantenservice & Informatie