Universele AC - DC Adapter - 12 V

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Universele AC - DC Adapter,
Type: Netstroomaansluiting,
Plugmaat: 5.5 x 2.1mm,
Max. stroomsterkte: 600mA,
Spanning in: 100-240V 50-60Hz,
Spanning uit: 12 Volt.
Productcode: 1307593
voorraad: 2.926
€ 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1307593
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 8,99
Meer informatie over dit product

Met de Goobay universele AC/DC adapter kunt u een defect of missende exemplaar vervangen. Hiervoor moet het apparaat waarvoor u dit product wilt gebruiken van dezelfde spanning, vermogen en stroomsterkte gebruik maken als door de nieuwe voeding geleverd kunnen worden. Dit product is dan ook geschikt voor het gebruik op apparaten die gebruik maken van 12 volt gelijkspanning met een stroomsterkte van maximaal 600 milliampère. Deze voeding kan dus worden aangesloten op netstroom en aan de andere kant van de kabel met de DC-plug op het apparaat dat u van voeding wilt voorzien.

Technische specificaties

Voor de aansluiting op een elektrisch apparaat wordt er gebruik gemaakt van een DC-plug met een afmeting van 2,1 millimeter in diameter en een lengte van 5,5 millimeter. De buitenkant van deze DC-plug is de minpool van de stekker, de centrale pen van deze stekker is de pluspool. Aan de andere kant van de kabel, die een lengte van 1,80 m. heeft, zit de adapter zelf. Deze is voorzien van een stekker die in een stopcontact kan worden geplaatst, en heeft een lengte van 6,9 centimeter, is 3,9 centimeter breed en 3,1 centimeter hoog.

Overige eigenschappen

Voor de invoer heeft dit product een spanning nodig die tussen de 100 volt en 240 volt ligt bij een frequentie tussen de 50 en 60 Hz. De invoerspanning is AC, dus wisselspanning. De uitvoerspanning is DC-spanning (gelijkspanning) en is altijd 12 volt. De uitgaande stroomsterkte van deze adapter is maximaal 600 milliampère. Het product is beveiligd tegen verschillende zaken om beschadiging te voorkomen. Zo is dit universele artikel van Goobay beveiligd tegen kortsluiting en overbelasting, maar niet tegen overvoltage.

Overige informatie

Dit product is gestabiliseerd en beschikt over een schakelende voeding. Let er bij de aanschaf van dit artikel wel op dat het apparaat waarvoor u het aanschaft gebruik maakt van hetzelfde voltage en hetzelfde aantal ampère als door de universele adapter worden afgegeven. De spanning moet exact gelijk zijn aan 12 volt en de gevraagde stroomsterkte mag niet hoger zijn dan 600 milliampère. De stroomsterkte mag wel lager zijn dan dit. Als de waarden van de voeding afwijken van die van het apparaat, dan is het niet verstandig om deze te gebruiken, om beschadiging te voorkomen.

Specificaties

Afmetingen lxbxh6.9x3.9x3.1 centimeter
GestabiliseerdJa
Kabellengte180 centimeter
Kortsluiting beveiligdJa
Max. stroomsterkte600mA
Overbelasting beveiligdJa
Overvoltage beveiligdNee
Plugmaat5.5 x 2.1mm
Schakelende voedingJa
Spanning in100-240V 50-60Hz
Spanning uit12 volt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie