Universele AC - DC Adapter - 5 V

Momenteel helaas uitverkocht
Universele Voedingsadapter Spanning uit: 5 Volt
Universele AC - DC Adapter - 5 V
   
Universele AC - DC Adapter,
Type: Netstroomaansluiting,
Plugmaat: 5.5 x 2.1mm,
Max. stroomsterkte: 1000mA,
Spanning in: 100-240V 50-60Hz,
Spanning uit: 5 Volt.
Productcode: 1307589
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 8,99
€ 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1307589
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Sluit direct diverse apparaten van verschillende merken aan op deze praktische Goobay OKS-49943 universele AC-DC adapter. Door gebruik te maken van deze voedingsadapter op uw netstroom middels het stopcontact en een willekeurig apparaat heeft uw device altijd voldoende voeding, zodat u ongestoord verder kunt. Het toestel heeft een plugmaat van 5,5 x 2,1 mm en een netstroomaansluiting bestemd voor 230 volt. De lengte van de kabel is 180 cm, wat er voor zorgt dat u voldoende afstand heeft van het stopcontact tot een tafel of werkblad. De voedingsadapter heeft een uitgaande spanning van 5 volt (DC) en de uitgaande stroomsterkte is maximaal 1000mA. Het universele toestel is voorzien van een Europese ingangsstekker (AC) en is in vele landen te gebruiken. Check voordat u op reis gaat of het desbetreffende land voldoet aan een AC type stopcontact.

Voltage (V) en ampère (A)

Wanneer u gebruik wilt maken van de Goobay OKS-49943 universele AC-DC adapter moet u altijd goed controleren of het gewenste apparaat compatibel is. Uw apparaat kan namelijk beschadigd raken als u een niet geschikte voedingsadapter gebruikt. Het voltage (V) moet altijd exact gelijk zijn aan het voltage wat op uw apparaat/adapter staat. Het aantal ampère (A) mag niet lager zijn, wel hoger dan de hoeveelheid ampère wat op uw apparaat/adapter staat. Het vermogen (W) mag niet lager zijn, wel hoger dan het vermogen wat op uw apparaat/adapter staat. Voor deze universele Goobay zijn de waardes 5V, 1A en 5W.

Internationale standaarden

De compacte netvoedingen van Goobay voldoen aan de internationale standaarden ECO-design, CEC en MEPS. Het doel van deze standaarden is de reductie van stand-by-verliezen en daarmee tegelijkertijd de vermindering van de CO²-uitstoot. Voor de Goobay OKS-49943 universele AC - DC adapter is de energiebesparing in de stand-by-stand 90% vergeleken met andere conventionele voedingen. Onder belasting besparen deze voedingen ongeveer 30% aan energie. Op de producten van Goobay zit tevens standaard een garantie van 2 jaar.

Universele AC - DC Adapter,
Type: Netstroom aansluiting,
Extra: 1 vaste plug 5.5 x 2.1mm,
Uitgaande stroomsterkte max: 1000mA,
Spanning in: 100-240V 50-60Hz,
Spanning uit: 5 Volt,
Gestabiliseerd: Ja,
Schakelende voeding: Ja,
Kortsluiting beveiligd: Ja,
Overbelasting beveiligd: Ja,
Overvoltage beveiligd: Nee,
Afmetingen: 7.5 x 4.3 x 3.2 cm,
Kabellengte: 1.8 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie