Wifi versterker - 1750 Mbps

WiFi Repeater - 1750 Mbps Snelheid 5 GHz: Tot 1300 Mbps
   
Merk: AVM - FRITZ! WLAN Versterker 1750E,
Extra: Dual band,
Functie: Versterker, access point, bridge,
Aantal poorten: 1,
Frequentieband: 2.4 / 5 GHz,
Snelheid 2.4 GHz: Tot 450 Mbps,
Snelheid 5 GHz: Tot 1300 Mbps.
Productcode: 1439137
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 99,99
€ 99,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1439137
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 99,99
Meer informatie over dit product

Kan zowel gebruikt worden als draadloze repeater, of als accesspoint (AP)
Met de FRITZ!WLAN Repeater 1750E kunnen stabiele en snelle WiFi-verbindingen worden bereikt met snelheden tot 1300 Mbit/s op de 5 GHz-band en 450 Mbit/s op het 2,4 GHz-net. Via de gigabit-LAN-aansluiting kunnen ook netwerkapparaten zonder eigen WiFi-functionaliteit in het thuisnetwerk worden geïntegreerd. De Repeater is geschikt voor gebruik met normale 230V-contactdozen. De vijf veldsterkte-leds dragen bij tot een snelle en ideale positionering binnen het huis.

Vergroot de WiFi-reikwijdte op de 5 GHz-band met wel 1300 Mbit/s
Vergroot de WiFi-reikwijdte op de 2,4 GHz-band met wel 450 Mbit/s
Dual-WiFi AC+N
Gigabit-LAN-aansluiting
Veilige verbindingen met WPA2-standaard
Eenvoudig en snel geïnstalleerd dankzij WPS

De FRITZ!WLAN Repeater 1750E biedt op de 5-GHz-band razendsnel WiFi met snelheden tot 1300 Mbit/s en maximale reikwijdte. Dat betekent surfplezier zonder laadbalkjes, snelle downloads en HD-video's zonder uitval, of je nu binnen of buiten bent.

Eenvoudige installatie met een druk op de knop
De FRITZ!WLAN Repeaters 1750E ondersteunen de ongecompliceerde, automatische aanmelding via de zogenaamde WPS-methode. Voor het instellen volstaat een druk op de knop: Repeater en WPS-compatibele routers zoals de FRITZ!Box maken dan automatisch verbinding. De FRITZ!WLAN Repeater neemt de passende WiFi-instellingen over en is meteen gereed voor gebruik.

Draadloze vrijheid
Met zijn LAN-aansluiting integreert de Repeater zelfs netwerkapparaten zonder WiFi in het thuisnetwerk. De FRITZ!WLAN Repeater 1750E overbrugt daarbij draadloos de afstand tot de router; iets waarvoor vroeger kabels moesten worden getrokken. En als er al kabels liggen, kan de repeater ook in de modus LAN-bridge via een aanwezige netwerkkabel of met behulp van een Powerline-adapter worden verbonden met de router. Zo kunnen ook grotere afstanden probleemloos worden overbrugd.

Eenvoudig te bedienen en te updaten
Van de ideale plaatsing tot het optimale radiokanaal: de Repeater wijst je de weg met leds, softwarewizards en een overzichtelijke gebruikersinterface. Bovendien wordt de FRITZ!WLAN Repeater 1750E van nieuwe diensten voorzien door gratis updates.

Veilige versleuteling voor het draadloze netwerk
De FRITZ!WLAN Repeater ondersteunt de veilige WPA2-versleuteling en beheerst tevens de WPA-standaard. Daardoor kan de Repeater worden gebruikt met vele types draadloze netwerken en alle versleutelingen.


Meer WiFi-reikwijdte in een handomdraai
De FRITZ!WLAN Repeater vergroot uiterst gemakkelijk en efficiënt de reikwijdte van beschikbare draadloze netwerken. Daardoor is hij de ideale oplossing voor meer WiFi in het hele huis.

Dual-WiFi AC+N met tot 1.300 Mbit/s
Met tot 1.300 Mbit op de 5 GHz-band en 450 Mbit op de 2,4 GHz-band zorgt de FRITZ!WLAN Repeater voor optimale verbindingen. Door intelligente bandselectie (dynamisch cross band repeating) kiest de FRITZ!WLAN Repeater daarbij altijd de meest efficiënte weg tussen de WiFi-router en de WiFi-apparaten in de woning.

Compatibel met alle gangbare routers
FRITZ!WLAN Repeaters zijn perfect afgestemd op de FRITZ!Box, maar kunnen net zo goed met vele gangbare WiFi-routers worden gebruikt. Het aanmelden is hoe dan ook kinderspel.

Snelle en optimale positionering
De leds op de voorkant van de Repeater helpen bij het bepalen van de ideale opstellingsplaats. Naast de verbindingsstatus geven ze ook informatie over de signaalsterkte.

Toekomstbestendig met IPv6
De FRITZ!WLAN Repeaters ondersteunen naast IPv4 ook het internetprotocol IPv6. Bestaande diensten worden comfortabeler, en een groot aantal nieuwe toepassingen zijn duidelijk eenvoudiger met IPv6.

Alternatief gebruik als LAN-bridge
De Repeater kan ook via een netwerkkabel met modems of routers worden verbonden. Zo kan achteraf op een voordelige, veilige en snelle manier WiFi worden geïnstalleerd.


Gereed voor gebruik in seconden
Dankzij de WPS-methode (WiFi Protected Setup) kan de FRITZ!WLAN Repeater zonder moeite in gebruik worden genomen. Gewoon op de router en de Repeater de WPS-toets indrukken en de aanmelding wordt volkomen automatisch en veilig uitgevoerd.

Comfortabele bediening
De gebruikersinterface van de Repeater is toegankelijk via smartphones, tablets en pc's en biedt overzichtelijke menu's voor alle functies. Wizards vergemakkelijken het handmatige instellen van de Repeater.

Updates met FRITZ!OS
Het besturingssysteem van de FRITZ!Box, FRITZ!OS, is ook thuis in de FRITZ!WLAN Repeater. Daardoor profiteer je van nieuwe ontwikkelingen voor nog meer comfort en prestaties. Alle FRITZ!OS-updates zijn gratis.

Maximale WiFi-veiligheid
Door de ondersteuning van de WPA2-standaard voor de draadloze versleutelingen hoeft de FRITZ!WLAN Repeater niet aan veiligheid in te boeten. Daarnaast kan hij ook met de oudere WPA-versleuteling om.

Ook voor netwerkapparaten zonder WiFi
De FRITZ!WLAN Repeater is dankzij de gigabit-LAN-aansluiting ook geschikt voor apparaten zonder eigen WiFi-module. Verbind Smart-TV, Mediaplayer of de spelconsole met de WLAN-Repeater en je hebt geen lange netwerkkabels meer nodig.

Flexibel te gebruiken
De Repeater kan op elke courante contactdoos van 230V worden aangesloten en kan zo flexibel in het hele huis worden gebruikt.

Afmetingen (B x H x D): ca. 76,5 x 155 x 62,6 mm
Totaal opgenomen vermogen: ca. 5,5 Watt

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie