Wifi versterker - 1200 Mbps

WiFi Repeater - 1200 Mbps Snelheid 5 GHz: Tot 866 Mbps
   
Merk: AVM - FRITZ! WLAN Repeater 1160,
Extra: Dual band,
Functie: Versterker,
Aantal poorten: Geen,
Frequentieband: 2.4 / 5 GHz,
Snelheid 2.4 GHz: Tot 300 Mbps,
Snelheid 5 GHz: Tot 866 Mbps.
Productcode: 1439116
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 74,99
€ 74,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1439116
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 74,99
Meer informatie over dit product

De FRITZ!WLAN Repeater 1160 vergroot snel en eenvoudig de reikwijdte van het wifi-netwerk. Dankzij dual-band wifi AC + N is gegevensoverdracht met tot 866 Mb/s in het 5 GHz-netwerk en 300 Mb/s in het 2,4 GHz-netwerk tegelijk mogelijk. De indicatie met de "WLAN"-led helpt bij een snelle en optimale positionering in het thuisnetwerk, WPA2 en WPA zorgen voor maximale veiligheid en de inrichting is kinderspel met een eenvoudige druk op de knop.

• Vergroot de wifi-reikwijdte in de 5 GHz-band met tot 866 Mbit/s,
• Vergroot de wifi-reikwijdte in de 2,4 GHz-band met tot 300 Mbit/s,
• Dual-band wifi AC + N,
• Veilige verbindingen met WPA2- en WPA-standaard,
• Eenvoudig en snel ingericht dankzij WPS,
• Ideaal afgestemd op de FRITZ!Box.

De FRITZ! WLAN Repeater 1160 maakt snel wifi AC ook mogelijk in de verste hoeken van het thuisnetwerk. Met de praktische led-indicatie van de wifi-kwaliteit gaat het positioneren razendsnel. Dankzij wifi AC + N surf je in het 5- en 2,4 GHz-netwerk – tegelijkertijd. FRITZ!WLAN Repeater 1160 vervolledigt ons aanbod op het gebied van AC-repeaters met een goedkoop alternatief.

Eenvoudige installatie met een druk op de knop
De FRITZ!WLAN Repeater 1160 ondersteunt de eenvoudige, automatische aanmelding via het zogenoemde WPS-procedé. Voor de instelling is een druk op de knop voldoende: de repeater en een voor WPS geschikte router zoals de FRITZ!Box worden dan automatisch met elkaar verbonden. De FRITZ!WLAN Repeater neemt de juiste wifi-instellingen over en is meteen gebruiksklaar.

Sneller surfen dankzij dual-band wifi AC + N
FRITZ!WLAN Repeater 1160 biedt een overdrachtssnelheid van tot 866 Mb/s conform 802.11ac in het 5-GHz-netwerk en tot 300 Mb/s in het 2,4-GHz-netwerk. Omdat de repeater over dual-wifi beschikt, worden beide netwerken tegelijk gebruikt, wat surfen, spelen en streamen zonder laadbalk mogelijk maakt. Natuurlijk is hij optimaal op de FRITZ!Box en op alle andere thuisnetwerkapparaten van AVM afgestemd. Bovendien is de repeater compatibel met alle gangbare wifi-routers met de draadloze standaards 802.11ac/n/g/b/a.

Optimale positionering en geschikt voor updates
Een blik op de led-indicatie is voldoende om de optimale positie van de repeater te bepalen. Zo is de beste plaats snel te vinden. Bovendien profiteert de FRITZ!WLAN Repeater 1160 van nieuwe functies door gratis updates.

Veilige versleuteling voor het draadloze netwerk
De FRITZ!WLAN Repeater ondersteunt veilige WPA2-versleuteling, en als alternatief kan hij ook de WPA-standaard gebruiken. Daardoor is de Repeater geschikt voor gebruik met vele draadloze netwerken en alle soorten versleuteling.

Meer wifi-reikwijdte in een handomdraai
De FRITZ!WLAN Repeater vergroot uiterst gemakkelijk en efficiënt de reikwijdte van beschikbare draadloze netwerken. Daardoor is hij de ideale oplossing voor meer wifi in het hele huis.

Dual-band wifi AC + N met tot 866 Mb/s
Met tot 866 Mbit/s in de 5 GHz-band en 300 Mbit/s in de 2,4 GHz-band zorgt de FRITZ!WLAN Repeater voor optimale verbindingen. Door intelligente bandselectie (flexibele cross band repeating) kiest de FRITZ!WLAN Repeater daarbij steeds de meest efficiënte weg tussen de wifi-router en wifi-apparaten in de woning.

Compatibel met alle gangbare routers
FRITZ!WLAN Repeaters zijn perfect afgestemd op de FRITZ!Box, maar kunnen net zo goed met vele gangbare wifi-routers worden gebruikt. Het aanmelden is hoe dan ook kinderspel.

Snelle en optimale positionering
De led-indicatie aan de voorzijde van de Repeater helpt bij het bepalen van de ideale plaats van opstelling. De indicatie geeft informatie over de wifi-kwaliteit en vereenvoudigt de positionering.

Toekomstbestendig met IPv6
De FRITZ!WLAN Repeaters ondersteunen naast IPv4 ook het internetprotocol IPv6. Bestaande diensten worden comfortabeler, en een groot aantal nieuwe toepassingen zijn duidelijk eenvoudiger met IPv6.

Afmetingen (h x b x d): ca. 125 x 76,5 x 62,6 mm,
Laag energieverbruik: ca. 2,8 watt in rusttoestand.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie