Wifi versterker - 450 Mbps

WiFi Repeater - 450 Mbps Snelheid 2.4 GHz: Tot 450 Mbps,
   
Merk: AVM - FRITZ!WLAN Repeater 450E,
Functie: Versterker, access point,
Aantal poorten: 1,
Frequentieband: 2.4 GHz,
Snelheid 2.4 GHz: Tot 450 Mbps,
Productcode: 1439115
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 64,99
€ 64,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1439115
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 64,99
Meer informatie over dit product

Met de nieuwe FRITZ!WLAN Repeater 450E kunnen stabiele en snelle wifi-verbindingen worden bereikt met snelheden tot 450 Mb/s. Via de Gigabit-LAN-aansluiting kunnen ook netwerkapparaten zonder eigen wifi-functionaliteit in het thuisnetwerk worden geïntegreerd. Dankzij zijn compacte uitvoering kan de repeater bij nagenoeg elke contactdoos worden gebruikt. De vijf veldsterkte-leds dragen bij tot een snelle en ideale positionering binnen het huis.

• Vergroot de wifi-reikwijdte op de 2,4 GHz-band met wel 450 Mb/s,
• Gigabit-LAN-aansluiting,
• Veilige verbindingen met WPA2-standaard,
• Eenvoudig en snel geïnstalleerd dankzij WPS.

Overal wifi-ontvangst
De FRITZ!WLAN Repeater 450E biedt op de 2,4-GHz-band razendsnel wifi met snelheden tot 450 Mb/s en maximale reikwijdte. Dat betekent surfplezier zonder laadbalkjes, snelle downloads en HD-video's zonder uitval, of je nu binnen of buiten bent.

Draadloze vrijheid
Met zijn LAN-aansluiting integreert de repeater zelfs netwerkapparaten zonder wifi in het thuisnetwerk. De FRITZ!WLAN Repeater 450E overbrugt daarbij draadloos de afstand tot de router; iets waarvoor vroeger kabels moesten worden aangesloten.

Eenvoudige installatie met een druk op de knop
De FRITZ!WLAN Repeaters ondersteunen de eenvoudige, automatische aanmelding via de zogenaamde WPS-methode. Voor het instellen volstaat een druk op de knop: repeater en WPS-compatibele routers zoals de FRITZ!Box verbinden zich dan automatisch. De FRITZ!WLAN Repeater neemt de passende wifi-instellingen over en is meteen gereed voor gebruik.

Eenvoudig te bedienen en te updaten
Van de ideale plaatsing tot het optimale radiokanaal: de repeater wijst je de weg met leds, softwarewizards en een overzichtelijke gebruikersinterface. Bovendien worden FRITZ!WLAN repeaters van nieuwe diensten voorzien door gratis updates.

Veilige versleuteling voor het draadloze netwerk
De FRITZ!WLAN Repeater ondersteunt de veilige WPA2-versleuteling en beheert eveneens de WPA- en WEP-standaard. Daardoor kan de repeater worden gebruikt met alle gangbare draadloze netwerken en versleutelingen.

Meer wifi-reikwijdte in een handomdraai
De FRITZ!WLAN Repeater vergroot uiterst gemakkelijk en efficiënt de reikwijdte van beschikbare draadloze netwerken. Daardoor is hij de ideale oplossing voor meer wifi in het hele huis.

Wifi N met 450 Mb/s
Met 450 Mb/s zorgt de FRITZ!WLAN Repeater voor razendsnelle verbindingen. Het gebruik van moderne draadloze technologie zorgt voor een stabiele ontvangst en een hoge bandbreedte in het volledige thuisnetwerk.

Compatibel met alle gangbare routers
FRITZ!WLAN Repeaters zijn perfect afgestemd op de FRITZ!Box, maar kunnen net zo goed met vele gangbare wifi-routers worden gebruikt. Het aanmelden is hoe dan ook kinderspel.

Snelle en optimale positionering
De leds op de voorkant van de repeater helpen bij het bepalen van de ideale opstellingsplaats. Naast de verbindingsstatus geven ze ook informatie over de signaalsterkte.

Toekomstbestendig met IPv6
De FRITZ!WLAN Repeaters ondersteunen naast IPv4 ook het internetprotocol IPv6. Bestaande diensten worden comfortabeler, en een groot aantal nieuwe toepassingen zijn duidelijk eenvoudiger met IPv6.

Alternatief gebruik als LAN-brug
De repeater kan ook via een netwerkkabel met modems of routers worden verbonden. Zo kan achteraf op een voordelige, veilige en snelle manier wifi worden geïnstalleerd.

Afmetingen (B x H x D): ca. 76 x 101 x 76 mm,
Totaal opgenomen vermogen: ca. 5 watt.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie