Wifi versterker - 300 Mbps

WiFi Repeater - 300 Mbps Snelheid 2.4 GHz: Tot 300 Mbps,
   
Merk: AVM - FRITZ!WLAN Repeater 310,
Functie: Versterker,
Aantal poorten: Geen,
Frequentieband: 2.4 GHz,
Snelheid 2.4 GHz: Tot 300 Mbps,
Productcode: 1439114
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 39,99
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1439114
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 39,99
Meer informatie over dit product

De FRITZ!WLAN Repeater 310 vergroot op een eenvoudige en veilige manier de reikwijdte van het wifi-netwerk. Wifi-apparaten zoals smartphones en tablets kunnen zo ook op afgelegen plaatsen probleemloos in het thuisnetwerk worden geïntegreerd. Zo klein als een visitekaartje kan hij op praktisch elke contactdoos in huis worden aangesloten.

• Verhoogt de wifi-reikwijdte op de 2,4 GHz-band met snelheden tot 300 MBit/s,
• Uiterst compacte constructie,
• Veilige verbindingen met WPA2-standaard,
• Eenvoudig en snel geïnstalleerd dankzij WPS.

De FRITZ!WLAN Repeater 310 biedt maximale reikwijdte voor de 2,4 GHz-band. Dat betekent surfplezier zonder laadbalkjes, snelle downloads en HD-video's zonder uitval, waar je ook bent.

Uiterst compact en energiebesparend
Door zijn compacte constructie kan de FRITZ!WLAN Repeater 310 overal worden geplaatst. Hij is zo klein als een kredietkaart, weegt maar 63 gram en verbruikt maar 3 Watt in bedrijf. Ondanks zijn geringe formaat breidt hij het draadloze netwerk effectief uit met maximaal 300 MBit/s.

Eenvoudige installatie met een druk op de knop
De FRITZ!WLAN Repeaters ondersteunen de eenvoudige, automatische aanmelding via de zogenaamde WPS-methode. Voor het instellen volstaat een druk op de knop bij repeater en WPS-compatibele routers zoals de FRITZ!Box. De FRITZ!WLAN Repeater neemt de passende wifi-instellingen over en is meteen gereed voor gebruik.

Eenvoudig te bedienen en te updaten
Van de ideale positie tot het optimale radiokanaal: de repeater wijst je de weg met leds, softwarewizards en een overzichtelijke gebruikersinterface. Bovendien worden FRITZ!WLAN Repeaters van nieuwe features voorzien door gratis updates.

Veilige versleuteling voor het draadloze netwerk
De FRITZ!WLAN Repeater ondersteunt de veilige WPA2-versleuteling en beheert eveneens de WPA- en WEP-standaard. Daardoor kan de repeater worden gebruikt met alle gangbare draadloze netwerken en versleutelingen.

Compatibel met alle gangbare routers
FRITZ!WLAN Repeaters zijn perfect afgestemd op de FRITZ!Box, maar kunnen net zo goed met vele gangbare wifi-routers worden gebruikt. Het aanmelden is hoe dan ook kinderspel.

Wifi N met 300 Mbit/s
Met 300 Mbit/s zorgt de FRITZ!WLAN Repeater voor optimale verbindingen. Het gebruik van moderne draadloze technologie zorgt voor een stabiele ontvangst en een hoge bandbreedte in het volledige thuisnetwerk.

Snelle en optimale positionering
De leds op de voorkant van de repeater helpen bij het bepalen van de ideale opstellingsplaats. Naast de verbindingsstatus geven ze ook informatie over de signaalsterkte.

Toekomstbestendig met IPv6
De FRITZ!WLAN Repeaters ondersteunen naast IPv4 ook het internetprotocol IPv6. Bestaande diensten worden comfortabeler, en een groot aantal nieuwe toepassingen zijn duidelijk eenvoudiger met IPv6.

Afmetingen (B x H x D): ca. 51,5 x 81 x 66,5 mm,
Totaal opgenomen vermogen: ca. 3 watt.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie