Wifi versterker - 300 Mbps

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Netgear - EX2700,
Functie: Versterker,
Aantal poorten: 1,
Frequentieband: 2.4 GHz,
Snelheid: Tot 300 Mbps.
Productcode: 1310876
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 28,99
€ 28,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1310876
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Wil u de kwaliteit van een bestaand draadloos netwerk verbeteren? Dan kan er gebruik worden gemaakt van een wifi versterker. De Netgear EX2700 wifi versterker tot 300 Mbps is een apparaat dat u eenvoudig kunt instellen en kunt gebruiken. Aan de achterkant van dit product is een stekker voor in een stopcontact gemonteerd. Deze wordt eenvoudig in een aansluiting voor 220 volt tot 240 volt netspanning geplaatst zodat u het netwerk kunt instellen. u hoeft voor het maken van een verbinding met een beveiligd draadloos netwerk zelfs geen wachtwoord in te voeren. Als het apparaat is opgestart druk u eenvoudig op de WPS (Wifi Protected Setup) van het apparaat en op de WPS knop van het modem of de router.

Technische gegevens

De Netgear EX2700 wifi versterker tot 300 Mbps maakt gebruik van een 2,4 GHz frequentieband en kan met een snelheid van maximaal 300 Mbit per seconde gegevens verwerken via het draadloze signaal. u hebt ook de mogelijkheid om tot 1 apparaat aan te sluiten via een netwerkkabel. Daarvoor is er aan de onderkant van het apparaat een RJ45 Ethernet aansluiting te vinden. Hierop kan een netwerkkabel aangesloten worden voor een verbinding van 10 Mbit per seconde tot 100 Mbit per seconde. Op de versterker zijn led lampjes aanwezig die de status van het apparaat en de draadloze verbinding tijdens het gebruik tonen.

Overige informatie

Deze versterker is voorzien van twee externe antennes die gebruikt worden voor het oppikken van het draadloze signaal en voor het verzenden van het versterkte signaal. De Netgear EX2700 wifi versterker tot 300 Mbps is compatibel met netwerken die gebruikmaken van WPA, WPA2-PSK en WEP protocollen voor de beveiliging. maakt u gebruik van de eerder genoemde WPS knop dan hoef u geen wachtwoord in te voeren en kan het apparaat direct gebruikt worden. De afmetingen zijn een hoogte van 67 millimeter, een diepte van 34 millimeter en een breedte van 55 millimeter. Door deze compacte afmetingen en door de stekker aan de achterkant kan het apparaat eenvoudig in een stopcontact gebruikt worden.

Specificaties

MerkNetgear - EX2700
FunctieVersterker
Aantal poorten1
Frequentieband2.4 GHz
SnelheidTot 300 Mbps
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie