Kabels 
Overige Producten 
Account  

Gigaset telefoon

Een huistelefoon. Veel jongeren zouden dit product niet eens kopen. Ze hebben een smartphone, dus waarom zouden ze ook nog thuis een telefoon moeten hebben? Een huistelefoon heeft zijn nadelen, maar zeker ook zijn voordelen. Voor de oudere generatie geeft een huistelefoon een vertrouwd gevoel. De oudere generatie komt dan ook uit de tijd dat ze alle telefoonnummers moesten onthouden of opschrijven in een adresboekje. Waar de huistelefoon is begonnen met een draaischijf op het toestel en een kabel tussen het toestel en de hoorn, is de huistelefoon tegenwoordig voorzien van knoppen en draadloos in gebruik. Net zoals met een smartphone, maar dan voor in huis. Het merk Gigaset telefoon is een begrip in de telecommarkt. Bij Allekabels kunt u ook terecht voor de koop van een Gigaset telefoon. Lees meer

Altijd verbonden

Een huistelefoon wordt ook wel vaste telefoon of DECT-telefoon genoemd. Vaak wordt een huistelefoon als overbodig gezien. U kunt er namelijk niet overal mee bellen. Althans, niet overal buitenshuis. In huis heeft u met een draadloze Gigaset telefoon alle vrijheid om door en om het huis te lopen. Tegenwoordig zijn alle huistelefoons uitgerust met een uitstekende stemgeluidskwaliteit dankzij het High Definition (HD) spraaksignaal. Met een Gigaset telefoon heeft u altijd verbinding. Als u met uw smartphone ergens bent waar weinig bereik is, dan kan het wel eens zijn dat u geen verbinding kan maken. Dat wordt lastig bellen. U heeft niet zo veel vrijheid met de huistelefoon. Ook al bent u met de huistelefoon gebonden aan en om uw huis, kunt u er wel op vertrouwen dat u altijd verbinding heeft.

Gehecht aan vaste telefoon

U zult verbaasd zijn hoeveel mensen in Nederland nog een vaste telefoon in huis hebben. Dit wordt namelijk geschat rond de 80%. Dat wil niet zeggen dat er ook actief gebruik wordt gemaakt van de huistelefoon. Tegenwoordig wordt de vaste telefoon ook aangehouden omdat de telefoniedienst bij providers is inbegrepen in hun alles-in-1-pakket. Sterker nog, providers geven u als klant korting als u een vaste telefoniedienst afneemt in combinatie met internet en televisie. Andere redenen die u kunt hebben om de vaste telefoon aan te houden, kunnen zijn dat u de mobiele telefoon niet altijd heeft aanstaan, dat uw vaste nummer bekend is bij vrienden en familie en dat de tarieven lager zijn dan bij mobiel bellen. Daarbij zijn er abonnementen voor de vaste telefoniedienst waarmee u onbeperkt en zelfs gratis kan bellen. Voornamelijk senioren zien ook pin-transacties en alarmcentrales als een groot voordeel van een huistelefoon. Is bovenstaande herkenbaar en bent u op zoek naar een huistelefoon? Wij adviseren u een Gigaset telefoon te kopen via onze webshop.

Werk en privé gescheiden houden

Tegenwoordig heeft iedereen de smartphone altijd bij zich. Waar we ook zijn, we zijn altijd bereikbaar. Sommige mensen zijn op hun smartphone zowel privé als zakelijk bereikbaar. Dus ook in de avonduren en weekenden. De vraag is of u dat moet willen. Misschien is dat al een reden om een Gigaset telefoon te nemen. De Gigaset telefoon kan dan dienen als huistelefoon en uw smartphone voor zakelijke communicatie. Na werktijd zet u uw smartphone uit en dan bent u alleen bereikbaar voor vrienden, familie en kennissen via uw Gigaset telefoon. Aan de andere kant kunt u ook ervoor kiezen om de Gigaset telefoon te gebruiken als zakelijke telefoon, zowel thuis als op kantoor. Bent u naar huis of bent u klaar met werken (de Gigaset telefoon dan wel even uitschakelen), dan kan ook niemand u meer bereiken voor zakelijke conversaties. Zo houdt u werk en privé gescheiden. Mochten mensen u per se nodig hebben, dan spreken ze wel een bericht in op de voicemail of het antwoordapparaat. Ten slotte zijn echte belangrijke mensen onbereikbaar.

Functies van een Gigaset telefoon

Als u een huistelefoon koop, dan is een Gigaset telefoon een goede keuze. Het merk Gigaset staat in de top 5 beste huistelefoons. U vraagt zich waarschijnlijk af wat u allemaal met de Gigaset telefoon kunt doen. De basis van deze telefoon, in tegenstelling tot de smartphone, is dat u hem hoofdzakelijk gebruikt om te bellen. Maar met de Gigaset telefoon kunt u meer dan alleen bellen. Als u groot woont, is het handig om meerdere handsets te hebben. Deze kunt u plaatsen in meerdere kamers. Bent u bijvoorbeeld in de woonkamer en uw partner aan de andere kant van het huis, dan doet u simpel en kosteloos intern een oproep. Daarnaast kunt u met de Gigaset telefoon externe oproepen ook intern doorgeven aan een andere handset. U kunt voor de belangrijkste contacten een andere beltoon kiezen, handsfree een gesprek voeren en vele Gigaset telefoons hebben een inspreektijd tussen de 30 en 60 minuten. De telefoons van Gigaset kunnen tegenwoordig ook vaker dienen als camera en babyfoon. Daarnaast is bellen via internet (VoIP) en sms’en ook gewoon mogelijk. De standaarduitrusting als een adresboek en nummerherkenning zitten uiteraard er ook bij inbegrepen.

Gigaset telefoon: DECT & GAP

Bijna alle huistelefoons hebben een DECT-communicatiesysteem, zo ook de Gigaset telefoon. DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications. Handige aan dit systeem is dat u uw huistelefoon kunt uitbreiden met meerdere handsets (toestellen). Met een DECT verbinding heeft u met uw Gigaset telefoon een bereik van ongeveer 30 meter bereik binnenshuis, 300 meter buitenshuis. Het bereik is afhankelijk van de obstakels tussen de telefoon en het basisstation van de Gigaset. Veel Gigaset telefoons hebben ook GAP (General Acces Protocol). Dit is super handig; als u nog extra toestellen of basisstations heeft die ook GAP hebben, ook al is dat van een ander merk, dan kunt u deze door elkaar gebruiken. Let er wel op dat nummerweergave of bepaalde functies als het telefoonboek niet altijd worden ondersteund. Maar de basisfuncties zoals bellen en berichten sturen werkt altijd. Het beste is natuurlijk verschillende Gigaset telefoon te hebben die u met elkaar verbindt. U maakt ook gebruik van alle functionaliteit van het merk.

Uw Gigaset telefoon online kopen

Wilt u een huistelefoon van Gigaset kopen? Een goede keuze! Gigaset staat in de top 5 van beste huistelefoons. Een Gigaset telefoon koopt u natuurlijk online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een Gigaset telefoon of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Huistelefoon

Klantenservice & Informatie