Netwerkkabel Cat 6 - U/UTP - 5 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Netwerkkabel - grijs,
Type: Cat 6 U/UTP - PVC,
Aansluiting 1: RJ45 male,
Aansluiting 2: RJ45 male,
Aders: CCA - AWG 24/7,
5 meter.
Productcode: 1097485
voorraad: 437
€ 4,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1097485
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
Koop  1 Artikel  voor € 4,99
Meer informatie over dit product

Een netwerkverbinding in huis of op de zaak moet betrouwbaar, stabiel en vooral snel zijn. Daarvoor is het gebruik van bekabeling zeker aan te raden. In tegenstelling tot een draadloos netwerk kunnen er met een netwerk dat bedraad is aangelegd hogere snelheden worden behaald. Ook is er minder kans op storingen en kan de overdracht van data en bestanden soepeler verlopen. Met de Goobay CAT6-netwerkkabel van 5 meter is dat zeker het geval. De naam zegt het al: dit product is een kabel uit de categorie CAT6 en is daardoor geschikt voor het koppelen van apparaten aan een netwerk dat draait op zeer hoge snelheden.

Technische specificaties

Dit product van Goobay heeft een lengte van 5 meter en is geschikt voor gebruik in patchpanelen van een serverruimte. Hiermee kunnen computers, laptops, printers, externe harde schijven en andere apparaten met een modem, router of switch worden verbonden om zo een verbinding tot stand te brengen. Een product uit de CAT6 categorie zoals dit kan snelheden aan tot 1000 Mbit per seconde bij 250 MHz. Hiermee wordt het dus mogelijk gemaakt om data met hoge snelheid te verzenden over het netwerk.

Aansluiten

De netwerkkabel van Goobay is voorzien van 8 dunne koperen draden die in 4 paren van 2 zijn gedraaid. De 4 aderparen worden niet afzonderlijk beschermd, maar het geheel van aderparen wordt wel beschermd door een mantel van PVC. Aan de uiteinden beschermt de PVC ook de klikbeveiliging op de stekkers aan de netwerkkabel. Dit netwerksnoer beschikt over 2 RJ45-male stekkers aan de uiteinden. De stekkers zijn verguld op de connectoren en zoals gezegd voorzien van een klikbeveiliging. Aansluiten gaat eenvoudig door de stekker in een geschikte aansluiting te plaatsen. Als u een klik hoort, dan zit de stekker stevig vast en kan deze er niet per ongeluk worden uitgetrokken.

Overige informatie

het loskoppelen van de netwerkkabel gaat zeer eenvoudig. Hiervoor drukt u het lipje van de klikbeveiliging onder de beschermende PVC laag in en trekt u vervolgens de kabel uit de aansluiting. verder is de kleur van de mantel grijs en hebben de RJ45-male stekkers een rode kleur. Deze kabel is in verschillende lengtes te koop, dus winkel verder als u een andere lengte nodig hebt voor uw netwerkverbinding.

Specificaties

AdermateriaalCCA
KernFlexibel
AWG waarde24/7
AansluitingenRJ45 male
Max. bandbreedte250 MHz
DiameterØ 5.8 mm
KleurGrijs
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie