Netwerkkabel CAT 6 - U/UTP - 1.5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Netwerkkabel - grijs,
Type: CAT 6 U/UTP - PVC,
Aansluiting 1: RJ45 male,
Aansluiting 2: RJ45 male,
Aders: CCA - AWG 24/7,
1.5 meter.
Productcode: 1097482
voorraad: 3.170
€ 2,59 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1097482
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,59Aantal 10-49: € 2,50Aantal 50-249: € 2,28Aantal 250+: € 2,07
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 2,59
Meer informatie over dit product

De Goobay CAT6 netwerkkabel 1.5 meter is een snel netwerksnoer. Hiermee kunt u verschillende apparaten en toestellen bedraad op uw internetnetwerk aansluiten. Over de voordelen van bedraad verbinding maken, dus met een netwerkkabel tussen bijvoorbeeld uw laptop en modem, leest u hieronder meer. Aan beide kanten van dit snoer zit een RJ45-connector die u in een ethernet-poort plugt. Dat is alles, want er zal direct een internetverbinding tot stand worden gebracht. Dus geen gedoe met programma’s, drivers of andere dingen installeren. Omdat het een categorie 6 uitvoering is, is deze ook erg snel. U kunt er, in theorie, een dataoverdrachtssnelheid mee halen tot wel 1 Gbit/sec. Het maakt dit snoer niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor op kantoor of andere veeleisende omgevingen.

Snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid

Snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid, dat zijn de dingen die u krijgt als u er voor kiest om apparaten via de kabel aan uw netwerk te koppelen. Draadloze WiFi-verbindingen kunnen natuurlijk handig zijn, maar hiermee haalt u niet het onderste uit de kan. U merkt dat misschien wel aan uw internetsnelheid. Draadloos haalt u bijna nooit de snelheden die u zijn beloofd door uw provider. Dit is ook niet zo gek, want een draadloze verbinding moet eerst veel obstakels overwinnen voordat deze bij u en uw apparaat is. Obstakels als muren, deuren, een grote afstand en de signalen van andere toestellen zorgen er allemaal voor dat uw verbinding langzamer en onstabieler is dan u is beloofd, en soms zelfs helemaal niet aanwezig is. Dit lost u allemaal op door te internetten via deze Goobay CAT6 netwerkkabel 1.5 meter. Plug de ene RJ45-connector bijvoorbeeld in uw laptop en de andere in uw modem en ervaar het verschil in snelheid en stabiliteit van uw internetverbinding.

Categorie 6

Netwerksnoeren zijn er in veel soorten en lengtes. Ze worden onderverdeeld in CAT-categorieën. Hiermee geeft de fabrikant aan hoe snel de kabel in theorie kan zijn. Er bestaan categorie 5, 5e, 6, 6e en 7 uitvoeringen en deze Goobay CAT6 netwerkkabel 1.5 meter is dus een type 6. Hoe hoger het cijfer achter het woordje CAT, hoe sneller de kabel op papier is. Uiteraard hangt dit ook af van uw internetabonnement, maar in theorie kan een CAT6 versie een overdrachtssnelheid behalen van maar liefst 1 Gbit/sec. Dit maakt de kabel uitermate geschikt voor zowel intensief thuisgebruik als op kantoor. Kortom, zoekt u een oplossing voor traag internet dat soms wegvalt of helemaal niet aanwezig is? Dan is dit artikel een goede oplossing.

Specificaties

AdermateriaalCCA
KernFlexibel
AWG waarde24/7
AansluitingenRJ45 male
Max. bandbreedte250 MHz
DiameterØ 5.8 mm
KleurGrijs
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie