Netwerkkabel CAT 6 - U/UTP - 0.5 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Netwerkkabel - grijs,
Type: CAT 6 U/UTP - PVC,
Aansluiting 1: RJ45 male,
Aansluiting 2: RJ45 male,
Aders: CCA - AWG 24/7,
0.5 meter.
Productcode: 1047557
voorraad: 16.563
€ 1,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1047557
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 1,99Aantal 10-49: € 1,92Aantal 50-249: € 1,75Aantal 250+: € 1,59
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 1,99
Meer informatie over dit product

Draadloze netwerken kunnen in verschillende categorieën worden verdeeld. Eén van de snelste verbindingen die u kunt aanleggen met een draadloos netwerk is een verbinding van 1 Gigabit per seconde. Hiermee kan data worden verzonden met een snelheid van 1000 megabit per seconde (1 gigabit per seconde). Om een dergelijk snel netwerk te kunnen realiseren kun u gebruik maken van de Goobay CAT6-netwerkkabel van 0.5 meter. Deze kabel is geschikt voor verbindingen met snelheden tot 1000 Megabit per seconde en kan gebruikt worden in patchkasten van servers om apparaten met het netwerk te verbinden.

Technische eigenschappen

Snelheden tot maximaal 1000 Megabit per seconde kunnen met deze netwerkkabel van Goobay worden gerealiseerd. Dat is dan ook de reden dat deze UTP-kabel te plaatsen is in categorie CAT6 voor netwerken. CAT6 is een standaard die gebruikt kan worden voor snelheden tot 1000 Mbit per seconde met 250 Mz. De kabel is geschikt voor het gebruik in patchpanelen waardoor apparaten zoals computers, printers, laptops en andere apparatuur met het netwerk verbonden kunnen worden. Dit product is natuurlijk ook geschikt om te gebruiken in huis voor het aansluiten van nieuw apparaat in een netwerk of voor het aanleggen van een compleet nieuw bekabelde verbinding.

Stekkers en aansluiten

De stekkers die aan het snoer gemonteerd zijn, zijn twee RJ45-connectoren. Dit zijn male stekkers die gebruikt kunnen worden in een standaard netwerkaansluiting oftewel een vrouwelijke RJ45-aansluiting. De beide stekkers zijn aan de uiteinden voorzien van vergulde connectoren om de aansluiting en de verbinding mee te bevorderen. Op de bovenkant zit een lipje van kunststof dat bedoeld is voor het beveiligen van de stekker. Zodra de stekker gekoppeld wordt met een apparaat, klikt de beveiliging vast.

Overige informatie

De klikbeveiliging die op de connectoren aanwezig is bestaat uit een lipje van kunststof. Deze wordt beschermd door een stukje PVC van de mantel van de kabel. Deze mantel is grijs, gemaakt van PVC en beschermt niet alleen de klikbeveiliging aan de uiteinden maar ook de kern. De kern van de netwerkkabel van Goobay bestaat uit 8 koperen aders die in 4 paren in elkaar gedraaid zijn. Deze aderparen zijn aan de uiteinden op dezelfde wijze gekoppeld in de male RJ45-connectoren en maken verbinding met de aansluiting via de vergulde connectoren die aan de stekkers zitten.

Specificaties

AdermateriaalCCA
KernFlexibel
AWG waarde24/7
AansluitingenRJ45 male
Max. bandbreedte250 MHz
DiameterØ 5.8 mm
KleurGrijs
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie