"

USB C naar USB A kabel

Voor 22u besteld, morgen in huis
voorraad: 57
€ 7,99
Incl. BTW
Productcode: 3831119
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 7,99Aantal 10-49: € 7,71Aantal 50-249: € 7,03
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Meer informatie over dit product

De Allteq USB C naar USB A kabel is een ideale kabel voor het aansluiten van een tablet of smartphone op een computer. Met behulp van de USB kabel kunnen gegevens worden overgezet en is het mogelijk om de accu van het apparaat tegelijkertijd op te laden. Het opladen van de accu van een telefoon of tablet kan ook door een netstroomadapter te gebruiken, waarmee de kabel gebruikt kan worden aan een stopcontact. Bijzonder aan deze 1,2 meter lange kabel is dat er magnetische elementen aan gemonteerd zijn. Deze onderdelen zorgen ervoor dat de kabel niet in de knoop kan raken en ook tijdens gebruik netjes en geordend kan blijven liggen.

Voor het gebruik van de Allteq USB C naar USB A kabel kunnen de magneten rondom het snoer worden losgehaald. Deze magneten zorgen ervoor dat de kabel netjes opgerold kan blijven. Het snoer is voorzien van een USB C male stekker die aangesloten kan worden op een smartphone, tablet of een USB C aansluiting van een moderne laptop. De andere kant van de kabel heeft een USB A male stekker die op een reguliere USB poort kan worden aangesloten. Door de eigenschappen van het artikel kunnen hoge snelheden behaald worden voor het verwerken van data. De kabel is voorzien van USB versie 2.0 HighSpeed, waardoor data met een overdrachtssnelheid van maximaal 480 Mbit per seconde kunnen worden verwerkt.

De Allteq USB C naar USB A kabel is direct klaar voor gebruik en kan gekoppeld worden aan verschillende apparaten. Voor gebruik hoeven er geen instellingen te worden aangepast of software te worden geïnstalleerd. De kabel heeft een USB C male stekker voor op een USB C female aansluiting op bijvoorbeeld een smartphone of tablet. De USB A male stekker is bedoeld voor de aansluiting op een computer of laptop. De kabel heeft een mantel van pvc die bescherming biedt aan de kern. De kleur van deze mantel is wit en rondom zijn verschillende magnetische elementen gemonteerd. Daarmee kan de kabel gemakkelijk en netjes worden opgeborgen. De USB C naar USB A kabel van Allteq wordt geleverd met een garantie van 5 jaar.

Specificaties

Aansluiting 1USB C male
Aansluiting 2USB A male
ExtraMagnetisch
KleurWit
Lengte1.2 meter
Max. overdrachtssnelheid480 Mb/s
VerguldNee
Versie2.0 - HighSpeed
Productcode: 3831119
Andere producten in deze categorie
USB C naar USB A Adapter
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 5,29
USB A naar USB C adapter
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 4,49
USB C naar USB A adapter
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 6,39