Kabels 
Overige Producten 
Account  

USB C Autoladers

Het is fijn om in de auto uw telefoon op te laden, want soms duurt de rit helaas erg lang door bijvoorbeeld een file. Als u een USB C autolader heeft, dan kunt u gewoon tijdens het rijden uw telefoon opladen of een ander mobiel apparaat dat nodig aan de stroom moet. Zo bent u ook te allen tijde bereikbaar en kunt u mensen bellen als dat nodig is. Bel dan wel hands free. Een USB C autolader zorgt ervoor dat uw apparaten in een mum van tijd zijn opgeladen. De USB C kabel wordt de universele kabel van de toekomst, dus bestel uw USB C autolader, zodat u ook onderweg altijd uw mobiele apparaten kunt opladen. Bestel eenvoudig uw USB C autolader via onze webshop. Lees meer

De USB C kabel is niet meer weg te denken

De USB C kabel is geïntroduceerd en is eigenlijk een nieuwe versie van de micro USB aansluiting. Deze laatstgenoemde aansluiting werd al vaak gebruikt voor het overhevelen van informatie en het opladen van mobiele apparaten. Maar een groot nadeel van de micro USB is dat de boven- en onderkant van de plug een verschillende vorm heeft. U kent het wel dat u de micro USB kabel niet ingestoken krijgt in uw apparatuur, omdat u de plug verkeerd om in de apparatuur probeert te steken. Als u even niet oplet en probeert door te duwen, kunt u uw apparatuur beschadigen. Een USB C plug heeft dezelfde vorm aan de boven- en onderkant. Dus ook uw USB C autolader kunt u niet meer verkeerd om gebruiken, want beide zijden zijn gelijk. Dit zorgt ervoor dat u dus minder snel schade heeft en geen nieuwe kabel hoeft aan te schaffen. In de toekomst zal alle apparatuur een USB C aansluiting hebben, dus kunt u eenzelfde kabel gebruiken voor meerdere apparaten. Laadt dus onderweg uw mobiele apparatuur eenvoudig op met de USB C autolader.

Een USB C autolader voor alle elektronische apparaten

Waar bij een micro USB voornamelijk mobiele apparaten konden worden opgeladen, kan er met de USB C autolader veel meer. De USB C autolader stopt namelijk niet bij het opladen van mobiele apparaten maar kan ook laptops en andere grotere apparaten opladen. Zo kunt u tijdens het rijden naar uw werk nog even de bedrijfslaptop opladen om zo goed voorbereid op uw werk aan te komen. Een autolader is natuurlijk een goede uitkomst maar nog steeds is telefoneren of computeren en auto rijden tegelijk geen optie. Zorg er dus voor dat u wel altijd geconcentreerd blijft op de weg en de USB C autolader puur gebruikt om op te laden. De USB C autolader gaat in uw sigarettenaansteker van uw auto. De sigarettenaansteker heeft 12 Volt en dat zorgt ervoor dat de USB C autolader genoeg energie ontvangt om uw elektronische apparaten razendsnel op te laden. Doordat de USB autolader van hoogwaardige kwaliteit is, zal uw telefoon snel opladen en kunnen er geen problemen ontstaan. U bent vanaf nu verzekerd van een telefoon die altijd opgeladen is met een autolader, welke natuurlijk ook gewoon door uw medepassagiers gebruikt kan worden.

Het nut van een USB C autolader

Een USB C autolader is met name handig voor mensen die vaak en veel autorijden. U kunt dan gemakkelijk van huis gaan met een telefoon die bijna leeg is. U heeft namelijk altijd de zekerheid dat uw mobiele apparaten kunnen worden opgeladen tijdens het rijden. Het is daarom belangrijk dat de USB C autolader altijd in de auto ligt zodat u de lader altijd kunt gebruiken wanneer u deze nodig heeft. De USB C autolader is een USB type 3.0 of 3.1, wat ervoor zorgt dat ieder apparaat snel is opgeladen. Een groot voordeel van de autolader is dat het een klein, compact en licht product is. De autolader neemt bijna geen ruimte in beslag en is daarom gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast is het fijn dat u de oplader altijd kunt gebruiken wanneer u rijdt. Een powerbank moet altijd van tevoren opgeladen zijn om te kunnen gebruiken als oplader. Bij een autolader geldt dat niet, waardoor de telefoon altijd in de rijdende auto kan worden opgeladen. Een USB C autolader kopen is dus een goed idee en biedt u alleen maar voordelen als u onderweg bent.

De specificatie van de autolader

Een USB C autolader kan gebruikt worden in een 12 of 24 Volt aansluiting, in de meeste auto’s gaat het om een 12 Volt aansluiting. Er zijn verschillende USB poorten, waarbij USB A voorheen altijd het meest gebruikelijke was. Wij hebben dan ook diverse autoladers in ons assortiment die zowel USB A als USB C ondersteunen. En als uw mobiele apparatuur is opgeladen, kunt u de kabel loskoppelen van de USB C autolader en gebruiken voor dataoverdracht. In de auto zult u zich moeten concentreren op de weg, dus gebruik de kabel dan alleen als oplader zonder dat u verder bezig bent met uw mobiele apparatuur. U stopt de lader gewoon in de sigarettenaansteker en de rest gaat vanzelf. De laadstroom van de meeste laders is 1000mA en daarom zal uw apparaat in een mum van tijd weer opgeladen zijn. Extra specificaties waar u bij de aanschaf van de autolader rekening mee kunt houden is of er een bescherming tegen overbelasting, oververhitting of kortsluiting aanwezig is. Tijdens deelname aan het verkeer heeft veiligheid prioriteit.

Uw USB C autolader online kopen

Een USB C autolader koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een USB C autolader of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

USB C Kabel

Klantenservice & Informatie