USB 2.0 Stick - 8GB

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Silicon Power,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 15MB/s - 7.5MB/s,
Opslagcapaciteit: 8GB
Productcode: 2280404
€ 8,95 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2280404
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 8,95Aantal 10-49: € 8,64Aantal 50-249: € 7,88Aantal 250+: € 7,16
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Wie gebruik wilt maken van een extern opslagapparaat heeft verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een externe harde schijf aan uw computer te koppelen met een kabel of kunt u bestanden meenemen op een geheugenkaart. Deze mogelijkheden hebben echter wel beperkingen ten opzichte van het gebruik van een USB stick. Voor een externe harde schijf heeft u bijvoorbeeld een kabel en meer ruimte nodig en voor een geheugenkaart moet de computer of laptop wel beschikken over een geschikte aansluiting. Een geheugenstick kan daarentegen bij een geschikte aansluiting altijd gebruikt worden.

Gebruik

Een zeer geschikt apparaat voor dit gebruik is dan ook de Silicon Power 8GB USB stick. Deze heeft genoeg ruimte voor al uw bestanden en gegevens die u bij de hand wilt hebben. Hij is voorzien van een USB 2.0 stekker die ervoor zorgt dat bestanden en gegevens met een leessnelheid van 15 Mbps kunnen worden geopend en met een schrijfsnelheid van 7,5 Mbps kunnen worden verwerkt. De stick heeft een behuizing die gemaakt is van plastic, een beschermkapje voor de USB 2.0 stekker en een oogje aan de achterzijde zodat u het apparaat aan een koord of sleutelbos kunt meenemen. De afmetingen van deze externe gegevens opslag zijn 60,6 millimeter in de lengte, 18 millimeter in de breedte en 8,1 millimeter dik. De Silicon Power 8GB USB stick weegt daarbij maar 8 gram en is dus zeer compact en licht zodat u het apparaat met gemak kunt meenemen.

Overige eigenschappen

Gebruikmaken van dit apparaat kan bij een temperatuur die niet lager ligt dan 0 graden Celsius en niet hoger dan 70 graden Celsius. Standaard krijgt u 5 jaar garantie op de Silicon Power 8GB USB stick vanuit de fabriek. Gebruikmaken van dit apparaat kan op laptops of computers die gebruikmaken van Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 of 10. Voor een Apple computer of laptop heeft u minimaal Mac OS 10.3.x of hoger nodig als besturingssysteem en voor Linux minimaal Linux 2.6.x of hoger. Naast deze 8 GB uitvoering van de Silicon Power Ultima U02 USB stick kunt u ook kiezen voor een 4 GB, 16 GB, 32 GB of 64 GB uitvoering van deze stick. Deze producten zijn allemaal hetzelfde in gebruik en qua vormgeving, alleen de opslagcapaciteit van de apparaten verschilt van elkaar.

Specificaties

MerkSilicon Power
Type2.0 - High speed
Lees/schrijfsnelheid15MB/s - 7.5MB/s
Opslagcapaciteit8GB
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie