USB 2.0 Stick - 16 GB

Vandaag besteld, dinsdag in huis
USB 2.0 Stick - 16 GB Opslagcapaciteit: 16 GB
USB 2.0 Stick - 16 GB
   
Merk: Silicon Power T35
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 100 MB/s - 9 MB/s,
Opslagcapaciteit: 16 GB.
Productcode: 2254799
voorraad: 34
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 14,99
€ 14,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2254799
Meer informatie over dit product

USB-stick Silicon Power T35 16 GB is compact, lichtgewicht en bovenal klein. Deze stick van slechts 2 centimeter lang en een gewicht van 2,2 gram is de ideale USB-stick om mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee. Dankzij het kleine formaat neemt deze weinig ruimte in, maar er is niet ingeleverd op de bescherming. De iets bredere plastic handgreep aan het einde van de stick werkt als een rubberen schokdemper. De stick is dus ondanks het compacte model goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Hoge leessnelheid

USB-stick Silicon Power T35 16 GB leest moeiteloos en in een mum van tijd de bestanden die op de stick staan. Met een leessnelheid van 100 MB/s verliest u geen tijd met het lezen van de bestanden. De schrijfsnelheid is 9 MB/s. Met een opslagcapaciteit van 16 GB is deze geheugenstick geschikt voor het opslaan van zo’n 6000 foto’s. Ruimte genoeg om al uw belangrijke bestanden, favoriete muziek en gekoesterde foto’s veilig op te slaan. Silicon Power heeft gebruikgemaakt van de geavanceerde COB-technologie (chip on board). Dit voorkomt corruptie en gegevensverlies en biedt volledige bescherming tegen vocht, stof en trillingen.

Smaakvol design

Deze degelijke en betrouwbare USB-stick is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens smaakvol en verfijnd uit. De stick krijgt een stijlvol uiterlijk door de combinatie van gepolijst roestvrij staal en de leerachtige structuur van het handvat. Tussen het handvat en de connector is ruimte om een sleutelring te bevestigen. Door de USB-stick eenvoudig aan uw sleutelbos of tas te bevestigen weet u zeker dat u de stick niet kwijt zult raken.

T35 COB-technologie (Chip On Board) biedt volledige bescherming tegen vocht, stof en trillingen.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie