USB 2.0 Stick - 8 GB

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
USB 2.0 Stick - 8 GB Opslagcapaciteit: 8 GB
USB 2.0 Stick - 8 GB
   
Zomblings,
Merk: Emtec,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 15MB/s - 5MB/s,
Opslagcapaciteit: 8 GB.
Productcode: 1712249
leverbaar: 27
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 14,29
€ 14,29 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1712249
Meer informatie over dit product

De USB-stick EMTEC Zomblings 2.0 8 GB iheeft de vorm van Morticia, een personage uit de Zomblings. Deze vrouwelijke mini-zombie heeft een luguber gezichtje en draagt een griezelige outfit. De stick bestaat uit twee delen: het hoofd van Morticia, waar de USB 2.0-aansluiting aan vastzit en het lichaam van deze mini-zombie, dat als ‘dopje’ van de stick fungeert. In het haar van Morticia is een handig gaatje gemaakt. Hier kunt u zelf een sleutelkoortje of touwtje aan bevestigen. Op die manier kunt u dit product eenvoudig vastmaken aan uw jas of tas en hoeft u niet bang te zijn dat u deze onderweg verliest.

Opslagcapaciteit: 8 GB

De grappige USB-stick EMTEC Zomblings 2.0 8 GB is erg compact en heeft dan ook de volgende afmetingen: 32 x 33 x 36 mm. Met de handige, universele USB 2.0-aansluiting kunt u makkelijk bestanden van de ene op de andere laptop of pc zetten. De flash drive heeft een leessnelheid van 15 Mb/s, een schrijfsnelheid van 5 Mb/s en een opslagcapaciteit van 8 GB. Dit staat ongeveer gelijk aan meer dan 2800 foto’s of meer dan 7000 bestanden (bijvoorbeeld Word-, Excel- of Powerpointbestanden). Erg handig wanneer uw kind bijvoorbeeld vaak huiswerk op de computer of laptop moet doen en hiervoor ook bepaalde bestanden thuis moet openen.

Leuk cadeautje

Is uw kind dol op zombies en alles wat daarmee te maken heeft en bent u nog op zoek naar een leuk cadeautje? Dan is deze geheugenstick een uitstekende keuze. Deze flash drive ondersteunt zowel Apple- als Windowsbesturingssystemen. Dit zijn onder meer Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Me, Windows 2000 en voor Macgebruikers Mac OS X en Linux 2.6x. Bovendien krijgt u op dit leuke en unieke USB-product twee jaar garantie.

USB stick - Zomblings,
Merk: Emtec,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 15MB/s - 5MB/s,
Opslagcapaciteit: 8 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie