USB 2.0 Stick - 8 GB

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Zomblings,
Merk: Emtec,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 15MB/s - 5MB/s,
Opslagcapaciteit: 8 GB.
Productcode: 1712247
voorraad: 2
€ 14,29 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1712247
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 14,29
Meer informatie over dit product

Met de USB-stick EMTEC Zomblings 2.0 8 GB haalt u een uniek en grappig USB-product in huis. Deze geheugenstick heeft de vorm van Tom Beau, een personage uit de Zomblings. Deze mini-zombie heeft een kleurrijke outfit aan en een griezelig masker op. De stick bestaat uit twee delen: de paarse hoed, waar de USB 2.0-aansluiting aan vastzit en het lichaam van Tom Beau, dat als ‘dopje’ van de stick fungeert. In de hoed is een gaatje gemaakt. Hier kunt u eenvoudig een sleutelkoordje of touwtje aan bevestigen, zodat u dit product veilig kunt vastmaken aan bijvoorbeeld uw jas of tas. Bovendien is de flash drive compact: 32 x 33 x 36 mm.

Universele USB 2.0-aansluiting

De leuke USB-stick EMTEC Zomblings 2.0 8 GB heeft een leessnelheid van 15 Mb/s en een schrijfsnelheid van 5 Mb/s. Met de universele USB 2.0-aansluiting kunt u makkelijk bestanden van de ene op de andere laptop of pc zetten. Tevens heeft deze flash drive een opslagcapaciteit van 8 GB. 8 GB staat gelijk aan ongeveer 2800 foto’s of meer dan 7000 bestanden (zoals Word-, Excel- of Powerpointfiles). Bovendien zal u deze flash drive gezien de vorm niet snel verwisselen met die van uw collega.

Handig en speels cadeau

Bent u op zoek naar een grappig cadeautje voor uw kind, neefje of nichtje of misschien uw collega? Dan is deze geheugenstick een handig én speels cadeau. Wist u dat deze stick besturingssystemen van zowel Windows als Apple ondersteunt? Dit product ondersteunt onder meer Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Me, Windows 2000 en voor Macgebruikers Mac OS X en Linux 2.6x. Tevens krijgt u op dit vrolijke USB-product twee jaar garantie.

Specificaties

Zomblings
MerkEmtec
Type2.0 - High speed
Lees/schrijfsnelheid15MB/s - 5MB/s
Opslagcapaciteit8 GB
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie