USB 2.0 stick - 64GB

Momenteel helaas uitverkocht
USB 2.0 stick - 64GB
   
Merk: Strontium,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 25 MB/s - 5 MB/s,
Opslagcapaciteit: 64 GB.

Productcode: 1684845
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 17,99
€ 24,95 € 17,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1684845
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Strontium 64GB USB stick kan duizenden foto’s, muziekbestanden of uren aan beeldmateriaal opslaan. Dit toestel is zeer compact en licht van gewicht. U kunt dit opslagapparaat dan ook met gemak overal mee naar toe nemen. Het is voorzien van een opslagcapaciteit van 64 GB. Het is voor u daarmee mogelijk om bijvoorbeeld tussen de 10.000 en 25.000 foto’s op te slaan afhankelijk van de kwaliteit en de grootte van de foto’s. Ook is het mogelijk om tot 960 minuten aan video in Full HD kwaliteit of meer dan 16.000 liedjes erop plaatsen. De Strontium 64GB USB stick kan natuurlijk ook gebruikt worden voor het maken van een back-up of voor het opslaan van uw documenten zodat u deze bestanden altijd bij de hand hebt.

Kenmerken

Deze stick heeft een USB 2.0 stekker die ervoor zorgt dat gegevens met hoge snelheid worden verwerkt. Dit gaat met een schrijfsnelheid van 5 Mbps en met een leessnelheid van 25 Mbps. De stick heeft een afmeting van 49,9 millimeter lengte, 17,6 millimeter breedte en 7 millimeter dikte. Het gewicht is maar 3 gram en met behulp van het oogje aan de achterzijde van de Strontium 64GB USB stick kunt u dit apparaat eenvoudig aan een koordje of sleutelbos bevestigen. Zo hebt u uw gegevens altijd in de buurt.

Gebruik

Omdat deze stick van Strontium is voorzien van een USB 2.0 aansluiting kunt u snel en efficiënt gebruikmaken van dit apparaat. Het is dan ook mogelijk om deze externe opslag te gebruiken in elke computer of laptop die voorzien is van een standaard USB aansluiting. Het besturingssysteem moet daarvoor wel minimaal Windows XP of hoger zijn. Maakt u gebruik van een Macbook of een Mac computer dan dient u minimaal te beschikken over het Mac OS 10.x besturingssysteem of hoger. Het is ook mogelijk om dit apparaat op een computer met Linux te gebruiken. Daarvoor hebt u minimaal Linux v.2.6.xt nodig.

USB stick,
Merk: Strontium,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 25 MB/s - 5 MB/s,
Opslagcapaciteit: 64 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie