USB 2.0 stick - 16GB

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Strontium,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 25 MB/s - 5 MB/s,
Opslagcapaciteit: 16 GB.
Productcode: 1684843
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 7,99
€ 9,99 € 7,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1684843
Meer informatie over dit product

Deze USB stick van Strontium heeft een opslagruimte van 16 GB. Dat is genoeg ruimte voor het opslaan van meer 3000 foto’s die gemaakt zijn met een 10 megapixel camera of meer dan 2 uur aan beeldmateriaal dat in Full HD kwaliteit is gefilmd. Het is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de bestanden en de kwaliteit van het materiaal hoeveel bestanden u erop kwijt kunt. Naast foto’s en video’s kunt u natuurlijk ook al uw andere bestanden zoals muziek of documenten erop kwijt.

Specificaties

De Strontium 16GB USB stick is zeer compact en weegt maar 3 gram. De afmetingen zijn 49,4 millimeter bij 17,6 millimeter bij 7 millimeter. Door deze afmetingen en door de opening aan de achterkant van het apparaat kunt u hem met gemak overal mee naar toe nemen. Dit kan bijvoorbeeld aan een sleutelbos. Gebruikmaken van deze geheugenstick kan op computers die voorzien zijn van besturingssystemen zoals Windows, Mac en Linux. Hiervoor hebt u minimaal Windows XP, Mac 10.X of Linux v.2.6.xt of hoger nodig. De Strontium 16GB USB stick heeft een 2.0 stekker die in elke standaard USB aansluiting gebruikt kan worden.

Extra informatie

Deze stick van Strontium kan gebruikt worden in een omgeving waar de temperatuur tussen de 0 graden Celsius en 65 graden Celsius ligt. Voor het opslaan van de USB stick geldt dat de temperatuur van de omgeving niet lager dan min 40 graden Celsius en niet hoger dan plus 85 graden Celsius mag zijn. Standaard wordt er op dit product vanuit de producent een garantie gegeven van 5 jaar. Dit product is ook te verkrijgen in een uitvoering met 8 GB, 32 GB en 64 GB opslagruimte.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie