USB 2.0 stick - 8GB

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Strontium,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 25 MB/s - 5 MB/s,
Opslagcapaciteit: 8 GB.
Productcode: 1684842
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 5,99
€ 8,95 € 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1684842
Meer informatie over dit product

Compact, effectief en efficiënt, dat is de Strontium 8GB USB stick. Deze geheugenstick heeft dan ook alles dat u nodig heeft om uw bestanden en gegevens altijd bij de hand te hebben. Vanwege de USB 2.0 stekker op dit opslagapparaat kunt u dan ook snel een gemakkelijk gebruikmaken van de opgeslagen gegevens. De opslagruimte van 8 GB is genoeg voor het opslaan van meer dan duizend foto’s of een paar uur aan video materiaal in Full HD kwaliteit. Natuurlijk kunt u dit opslagmedium ook gebruiken voor het opslaan van allerlei andere soorten bestanden.

Technische eigenschappen

De Strontium 8GB USB stick is voorzien van een stekker die over de USB 2.0 technologie beschikt. Met behulp van deze techniek is het mogelijk om bestanden met een leessnelheid van 25 Mbps te openen en met een schrijfsnelheid van 5 Mbps te verwerken. Deze stick heeft een lengte van 49,9 millimeter, is 17,6 millimeter breed een 7 millimeter dik. Het apparaat heeft een gewicht van ongeveer 3 milligram. Vanwege het compacte formaat en het lichte gewicht is dit toestel dan ook zeer handig om mee te nemen. Om dit nog eenvoudiger te maken is de USB stick van Strontium voorzien van een oogje aan de achterzijde. Dit maakt het mogelijk om het opslagapparaat aan bijvoorbeeld een sleutelbos mee te nemen.

Dataopslag

Met een opslagcapaciteit van 8 GB heeft u genoeg ruimte voor het opslaan van meer dan 3000 foto’s die gemaakt zijn met een 5 megapixels camera. Zijn de foto’s gemaakt met een 10 megapixel camera dan kunt u meer dan 1500 foto’s opslaan. Ook voor het opslaan van beeldmateriaal kunt u goed gebruikmaken van de Strontium 8GB USB stick. Als de beelden in Full HD zijn gefilmd kunt u ongeveer 2 uur aan video erop kwijt.

Gebruik

De stick kan op elke computer of laptop gebruikt worden die voorzien is van een USB aansluiting. Daarvoor moet de computer wel voorzien van minimaal Windows XP of een nieuwere versie van dit besturingssysteem. Maakt u gebruik van een Apple computer of laptop dan heeft u voor het gebruik minimaal het Mac 10.X besturingssysteem of hoger nodig. Deze stick van Strontium kan worden gebruikt in een omgeving waar de temperatuur tussen de 0 graden Celsius en 65 graden Celsius ligt. Voor het bewaren van de USB stick mag de temperatuur niet lager dan -40 graden Celsius zijn en niet hoger dan +85 graden Celsius.

Specificaties

MerkStrontium
Type2.0 - High speed
Lees/schrijfsnelheid25 MB/s - 5 MB/s
Opslagcapaciteit8 GB
Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie