USB 3.0 Stick - 64 GB

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB 3.0 Stick - 64 GB Opslagcapaciteit: 64 GB
USB 3.0 Stick - 64 GB
   
Extra: Inclusief Apple lightning aansluiting,
Merk: Silicon power Z50,
Type: 3.0 - Super speed,
Lees/schrijfsnelheid: 120 MB/s - 20 MB/s,
Opslagcapaciteit: 64 GB.
Productcode: 1682000
voorraad: 1
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 47,99
€ 47,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1682000
Meer informatie over dit product

De voor Apple-gebruikers ontworpen USB-stick Silicon Power Z50 64 GB is een goed doordacht product met veel verschillende functies. Deze stick heeft de bekende Apple Lightning connector, maar daarnaast ook een standaard 3.0 USB connector. Met de 64 GB die deze datadrager tot zijn beschikking heeft kunnen grote bestanden zonder problemen worden opgeslagen. De geheugencapaciteit van 64 GB is meer dan genoeg om grote presentaties of duizenden foto’s op te slaan. De 3.0 poort biedt de mogelijkheid om ook niet speciaal voor Apple ontworpen producten probleem te gebruiken.

Design met een functie

De Apple Lightning connector wordt beschermd door een elastische kap. Deze kap kan makkelijk naar achteren worden geklapt en kan na gebruik direct weer terug geklapt worden zonder uit te rekken. De USB-stick is gemaakt van een metalen behuizing, die ervoor zorgt dat vingerafdrukken er niet op blijven staan. USB-stick Silicon Power Z50 64 GB is ontworpen en geproduceerd met het MFI-certificaat. Dit betekent dat deze USB-stick voldoet aan de hoge normen die Apple aan al zijn producten stelt. De USB-stick kan aan een sleutelring worden bevestigd, zonder dat deze de poort beschadigd. Er is ook nagedacht over de connector. Deze is langer dan een standaard Apple Lightning connector, waardoor deze ook in een iPhone met telefoonhoesje past.

Ruimte voor gegevens

De beschikbare ruimte van 64 GB is handig voor iemand die veel tussen zijn apparaten moet switchen die niet allemaal in dezelfde Cloud zitten. Omdat de USB-stick een hoge leessnelheid van 120 MB/s en een schrijfsnelheid van 20 MB/s heeft, hoeft u niet lang te wachten tijdens het overzetten van grote bestanden. Hiermee is het maken van een back-up in een handomdraai gebeurd. De Z50 ondersteunt ook een aantal apps in de Appstore, zoals SP Xdrive Explorer of het synchroniseren met een Dropbox-account. Deze kleine USB-stick is als een Zwitsers zakmes voor uw Apple-producten.

Afmetingen: 41.7 x 14.3 x 6.6mm

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie