USB 3.1 Stick - 32GB - Beveiligd

Momenteel helaas uitverkocht
USB 3.1 Stick - 32GB - Beveiligd Opslagcapaciteit: 32 GB
   
Extra: Beveiligd,
Merk: Silicon Power Secure G50,
Lees/schrijfsnelheid: 120 MB/s - 40 MB/s,
Opslagcapaciteit: 32 GB.
Productcode: 1636235
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 39,99
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1636235
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De USB-stick Silicon Power Secure G50 32 GB heeft een hoogwaardig niveau van gegevensbeveiliging. Dit maakt de USB-stick ideaal voor het opslaan van persoonlijke en privacygevoelige bestanden. Met de speciale wachtwoordbeveiliging kunt u tevens uw mappen en bestanden eenvoudig beveiligen met een wachtwoord. Met deze USB-stick neemt u met een veilig gevoel altijd uw belangrijke bestanden met u mee. Dit is de ideale geheugenstick voor zakelijk gebruik. De stick is klein van formaat, dus u neemt de stick met gemak mee in uw tas. De connector is uitschuifbaar en is goed beschermd in de drive.

Hoogwaardige bescherming van gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden op USB-stick Silicon Power Secure G50 32 GB goed beschermd tegen hackers en datalekken. Uw gegevens worden op één locatie bewaard, iets dat minder risico’s met zich meebrengt. Deze versleuteling biedt een veel sterkere gegevensbescherming en voorkomt ongeoorloofde toegang door derden. Ook beschikt de stick over een uitgebreide wachtwoordbeveiliging. Na tien inbraakpogingen loopt de drive vast en wordt deze automatisch opnieuw geformatteerd. Voor het instellen van het wachtwoord is het niet nodig om een extra driver te installeren of een toepassing te downloaden.

Eenvoudig back-ups maken

USB-stick Silicon Power Secure G50 32 GB hoort bij de type 3.0 USB-sticks. Deze zijn tot tien keer sneller dan de type 2.0 USB-sticks. Met een leessnelheid van 120 MB/s is een HD-video van 1 GB in zo’n tien seconden gelezen. De schrijfsnelheid is 20 MB/s. De geheugencapaciteit van 32 GB is genoeg voor meer dan 10.000 foto’s. Met de bijgeleverde gratis software is het mogelijk om uw gegevens te beheren. Met de SP Widget kunt u eenvoudig een back-up maken van uw gegevens en het biedt cloudopslagfuncties. U kunt met de software bestanden en mappen vergrendelen met wachtwoorden, back-ups plannen en bestanden beheren op Dropbox. Zo blijven uw gegevens zelfs in het geval van diefstal of vernietiging veilig.

Afmetingen: 53.9 x 20.0 x 10.0 mm.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie