USB 3.0 Stick - 16GB - Beveiligd

Momenteel helaas uitverkocht
USB 3.0 Stick - 16GB - Beveiligd Opslagcapaciteit: 16 GB
   
Extra: Beveiligd,
Merk: Silicon Power Secure G50,
Lees/schrijfsnelheid: 120 MB/s - 20 MB/s,
Opslagcapaciteit: 16 GB.
Productcode: 1636234
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 27,99
€ 27,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1636234
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de USB-stick Silicon Power Secure G50 16 GB zijn uw persoonlijke en privacygevoelige bestanden en data in goede handen. De stick heeft een verbeterd niveau van gegevensbeveiliging, waaronder zeer goede wachtwoordbeveiliging. Dit is een ideale USB-stick voor zakelijk gebruik: u kunt met een gerust hart altijd uw belangrijke bestanden met u meenemen. En dankzij het compacte formaat neemt u de stick gemakkelijk met u mee in een laptoptas. De connector is uitschuifbaar en daardoor altijd goed beschermd in de drive.

Verbeterde gegevensbescherming

Met USB-stick Silicon Power Secure G50 16 GB worden uw gegevens en data beschermd tegen hackers en datalekken. Silicon Power heeft bij deze stick gebruikgemaakt van AES 256-bit hardware-gebaseerde volledige schijfversleuteling in XTS-modus. Dit voorkomt ongeoorloofde toegang door derden en biedt een veel sterkere gegevensbescherming. De uitgebreide wachtwoordbeveiliging zorgt ervoor dat de drive vastloopt en automatisch opnieuw wordt geformatteerd na tien inbraakpogingen. Voor het instellen van een wachtwoord hoeft u geen extra toepassing te downloaden of een driver te installeren.

Tot tien keer sneller

De geheugencapaciteit van deze USB-stick is 16 GB. Dit is voldoende voor het opslaan van zo’n 6000 foto’s. Een goede keuze als u de stick gebruikt voor uw belangrijkste bestanden en data. USB-stick Silicon Power Secure G50 16 GB hoort bij de type 3.0 USB-sticks. Deze zijn tot tien keer sneller dan USB 2.0 sticks. De leessnelheid van dit product is 120 MB/s. Een HD-video van 1 GB is binnen tien seconden gelezen. En met een schrijfsnelheid van 20 MB/s hoeft u minder lang te wachten op het overzetten van bestanden. De extra software van Silicon Power is erg handig. Met SP Widget kunt u gratis uw gegevens beheren. Ook gebruikt u deze software voor het inplannen van back-ups, het vergrendelen van mappen en bestanden met een wachtwoord en het beheren van bestanden op Dropbox. Zo blijven uw gegevens zelfs in het geval van diefstal of vernietiging veilig.

Afmetingen: 53.9 x 20.0 x 10.0 mm.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie