USB 2.0 stick - 16 GB

Momenteel helaas uitverkocht
Bugs Bunny,
Merk: Emtec,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 15MB/s - 5MB/s,
Opslagcapaciteit: 16 GB.
Productcode: 1452551
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 13,99Aantal 10-49: € 13,50Aantal 50-249: € 12,31Aantal 250+: € 11,19
€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1452551
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de USB-stick EMTEC Bugs Bunny 2.0 16 GB heeft u een leuke en unieke geheugenstick in handen, voorzien van een speciaal EMTEC-ontwerp. Dit mooie, platte USB-product komt uit de Looney Tunes-verzameling van de 2.0 drives-collectie van EMTEC. De flash drive is grijs van kleur en bevat een mooie opdruk van de grappige Bugs Bunny, het konijn met de grijs-witte vacht uit de bekende tekenfilmserie Looney Tunes. Raakt u het dopje van uw USB-sticks altijd kwijt? Met dit product niet meer: in plaats van een dopje kunt u de 2.0-aansluiting naar binnen schuiven wanneer u deze niet gebruikt. Om ervoor te zorgen dat u de geheugenstick niet zomaar kwijtraakt, bevat dit product een handig gat voor een sleutelkoord –of ketting. Zo kunt u deze stick eenvoudig aan uw tas bevestigen.

Handig accessoire

Werkt u met veel fotomateriaal of moet u met regelmaat een flink Powerpointbestand in elkaar zetten? Dan is de USB-stick EMTEC Bugs Bunny 2.0 16 GB een handig accessoire voor op de werkvloer. De opslagcapaciteit van dit USB-product bedraagt 16 GB, wat betekent dat u hier meer dan 5.000 foto’s of zelfs meer dan 14.000 bestanden op kwijt kunt. Deze universele 2.0-geheugenstick heeft een leessnelheid van 15 Mb/s en een schrijfsnelheid van 5 Mb/s. Bovendien is deze stick erg klein, waardoor u deze makkelijk op kunt bergen in uw tas en mee kunt nemen naar uw werk of naar school.

Drie designs

Heeft u een collega die een groot Looney Tunes-fan is? Of krijgt uw kind geen genoeg van deze klassieke tekenfilmserie? Dan is deze USB-stick serie een leuk cadeau-idee. De collectie bestaat uit drie designs: Bugs Bunny (grijs), Tweety (geel) en Daffy Duck (oranje), dus u kunt deze USB-sticks ook als setje cadeau doen. Handig om te weten: deze geheugenstick ondersteunt diverse besturingssystemen. Van Windows 2000, Windows Vista en Windows XP, tot Mac OS.X en Linux 2.6 x.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie