USB 2.0 Stick - 16GB

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB 2.0 Stick - 16GB Opslagcapaciteit: 16GB
   
Merk: Silicon Power,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 18 MB/s - 5MB/s,
Opslagcapaciteit: 16GB
Productcode: 1401588
voorraad: 86
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 11,95
€ 11,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1401588
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 11,95
Meer informatie over dit product

De Silicon Power 16GB USB stick is compact, handzaam, gemakkelijk mee te nemen en ook nog eens betaalbaar. Als opslagapparaat is de Silicon Power 16GB USB stick zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Het apparaat maakt gebruik van USB 2.0 en kan bestanden verwerken met een leessnelheid van 18 Mbps en een schrijfsnelheid van 5 Mbps. De capaciteit van 16 GB biedt u genoeg ruimte voor het opslaan van duizenden bestanden. Dit toestel hoort bij de Ultima II I-series waarin ook sticks te vinden zijn met een opslagcapaciteit van 4 GB, 8 GB, 32 GB en 64 GB.

Handig en compact

Het apparaatje is 60,6 millimeter lang met een breedte van 18,0 millimeter en een dikte van 8,1 millimeter. Het gewicht is 10 gram en de behuizing die de elektronica van het apparaat en uw bestanden beschermd is gemaakt van aluminium. De stick is dan ook beschermd tegen krassen en kan tegen een stootje. De stekker van de stick wordt beschermd met een kapje en aan de achterzijde van het product zit een opening waardoor u een koord kunt halen of waarmee u het apparaat aan een sleutelbos kunt meenemen. Het grote voordeel van het compacte formaat is dat u het altijd in de buurt kunt hebben. De Silicon Power 16GB USB stick is dan ook zeer eenvoudig te gebruiken. Hiervoor hoeft alleen het kapje ervan af gehaald te worden zodat deze in een USB aansluiting op een computer of laptop kan worden geplaatst.

Afmetingen: 60.6 x 18.0 x 8.1mm

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,95
Klantenservice & Informatie