USB OTG 3.0 stick - 64 GB

Momenteel helaas uitverkocht
USB OTG 3.0 stick  - 64 GB Opslagcapaciteit: 64 GB
USB OTG 3.0 stick  - 64 GB
USB OTG 3.0 stick  - 64 GB
USB OTG 3.0 stick  - 64 GB
   
Merk: Verbatim iStore n GO voor Apple,
Type: 3.0 - Super speed,
Lees/schrijfsnelheid: 60 MB/s - 12MB/s,
Opslagcapaciteit: 64 GB.
Productcode: 1393272
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 61,39Aantal 10-49: € 59,24Aantal 50-249: € 54,02Aantal 250+: € 49,11
€ 61,39 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1393272
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Opslaan van bestanden zoals foto’s en video’s buiten een mobiel apparaat is niet altijd even eenvoudig. U kunt gebruikmaken van opslagruimte in de cloud, maar als u de bestanden liever fysiek op een computer of laptop wilt opslaan, dan moet u vaak gebruikmaken van een kabel en de nodige programma’s. Gelukkig is daar een oplossing voor in de vorm van de Verbatim iStore n GO 64gb usb stick met OTG. Deze is voorzien van een Apple Lightning aansluiting aan de ene zijde en een USB 3.0 aan de andere zijde. Zo is het mogelijk om bestanden zoals foto’s of video’s direct van uw iPhone of iPad op de stick te plaatsen. Deze kunnen dan met behulp van de USB aansluiting ook weer zo op een computer worden geopend.

Wat is OTG?

OTG staat voor On The Go en verwijst naar de manier waarop u gebruik kunt maken van dit handige apparaat. Vanaf nu is het namelijk niet meer nodig om bestanden van uw telefoon te halen met een kabel, maar kunt u de USB stick zo in de Apple Lightning aansluiting van uw iPhone steken. Dit kan overigens ook op andere Apple apparaten die van een dergelijke aansluiting zijn voorzien zoals een iPad, een iPad mini of een iPod touch. Deze stick beschikt over een opslagcapaciteit van 64 GB. Dat is genoeg ruimte voor het opslaan van duizenden foto’s en andere bestanden. De USB stick beschikt over een metalen behuizing en heeft een lengte van 6,3 centimeter. Het apparaat is 2 centimeter breed en 0,8 centimeter dik. Data wordt op dit apparaat geplaatst met een snelheid van 60 Mbps en kan worden geopend met een snelheid van 12 Mbps.

Mogelijkheden

Deze USB stick van Verbatim is zeer geschikt voor het gebruik als externe opslag voor uw iPhone. Het is ook mogelijk om direct muziek of video’s vanaf het apparaat af te spelen op uw iPhone of iPad. De Verbatim iStore n GO 64gb usb stick met OTG kan worden gebruikt op alle Apple apparaten die voorzien zijn van een Apple Lightning aansluiting. De USB aansluiting kan op computers gebruikt worden die voorzien zijn van Windows XP of hoger of van Mac OS X 10.4 of hoger. De stick is klaar voor gebruik en kan gewoon in de daarvoor bestemde aansluitingen worden geplaatst zodat u vervolgens data kunt openen of verplaatsen. Perfect voor openen, reservekopie maken en delen van bestanden wanneer u geen verbinding hebt met het internet.

- Externe opslag voor uw mobiele apparaat
- Breng gegevens over en maak reservekopieën naar uw PC met USB-aansluiting
- Hoogwaardige metalen behuizing
- Compatibel met 8 pins-Lightning-aansluiting
- Plug-and-Play
- Ondersteunt rechtstreeks afspelen van muziek en video's

Andere producten in deze categorie
Draadloos weerstation WS8818 € 24,99 € 18,95
Klantenservice & Informatie