USB OTG 3.0 stick - 64GB

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB OTG 3.0 stick - 64GB Opslagcapaciteit: 64 GB
   
Merk: Silicon power,
Type: 3.0 - Super speed,
Extra: OTG aansluiting voor mobiel gebruik,
Lees/schrijfsnelheid: 100MB/s - 10MB/s,
Opslagcapaciteit: 64 GB.
Productcode: 1391189
voorraad: 2
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 35,95
€ 35,95 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1391189
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 35,95
Meer informatie over dit product

Bent u een actieve smartphone- of tabletgebruiker? Dan is de USB-stick Silicon Power Mobile X31 64 GB een ideale geheugenstick. Met dit product wisselt u gemakkelijk en snel bestanden uit tussen uw laptop of pc en een mobiel apparaat. De OTG-geheugenstick, wat staat voor ‘on the go’, heeft zowel een micro-USB aansluiting als een USB-A aansluiting. Dit betekent dat u de stick zowel direct in smartphones, tablet en mediaspelers kan steken, als in uw laptop of pc. Er zijn geen extra kabels nodig en dataoverdracht is daarnaast sneller en stabieler dan bij overdracht via wifi of bluetooth.

Extra geheugen op uw smartphone

Als het geheugen van uw smartphone vaak vol is door de vele foto’s en video’s die u maakt, is USB-stick Silicon Power Mobile X31 64 GB een uitstekende keuze. Met de stick vergroot u de geheugencapaciteit van uw smartphone, waardoor u nooit meer last heeft van die vervelende mededeling dat uw geheugen vol is. Met de micro-USB aansluiting steekt u de stick in uw smartphone of tablet en thuis zet u de bestanden over naar uw laptop of pc met de USB-A aansluiting. Dit product hoort bij de type 3.0 USB-sticks, die tot tien keer sneller zijn dan 2.0 USB-sticks. De leessnelheid is 100 MB/s en de schrijfsnelheid 10 MB/s. Met de capaciteit van 64 GB zult u niet snel ruimte te kort komen: u kunt meer dan 20.000 foto’s op de stick kwijt.

Praktisch design

Bent u regelmatig gefrustreerd aan het zoeken naar het beschermkapje van uw USB-stick? Dat hoeft vanaf nu niet meer. Het beschermkapje van dit product is 360 graden te draaien en blijft vastzitten aan de drive. U schuift het kapje met een simpele duimbeweging opzij en tijdens vervoer beschermt het kapje de connectoren tegen beschadigingen. Het beheren van uw bestanden is een stuk makkelijker met de gratis applicatie van Silicon Power. Met SP File Explorer, dat beschikbaar is voor Android toestellen die USB OTG ondersteunen, is efficiënt datamanagement mogelijk. Met de applicatie kunnen bestanden automatisch gecategoriseerd worden en kan een back-up van het smartphonegeheugen of de geheugenkaart gemaakt worden.

Dubbele interface micro-USB en een USB 3.0-aansluiting
Afmetingen: 33.0 x 12.3 x 8.1 mm

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie