USB OTG 3.0 stick - 32GB

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB OTG 3.0 stick - 32GB Opslagcapaciteit: 32 GB
   
Merk: Silicon power,
Type: 3.0 - Super speed,
Extra: OTG aansluiting voor mobiel gebruik,
Lees/schrijfsnelheid: 100MB/s - 10MB/s,
Opslagcapaciteit: 32 GB.
Productcode: 1389807
voorraad: 1
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 22,99
€ 22,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1389807
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 22,99
Meer informatie over dit product

Het grootste voordeel van de USB-stick Silicon Power Mobile X31 32 GB is de eenvoud en snelheid waarmee bestanden kunnen worden uitgewisseld tussen uw laptop of pc en een mobiel apparaat. Dit product is een OTG-geheugenstick, wat staat voor ‘on the go’. De USB-stick kan moeiteloos gebruikt worden met smartphones, tablets en mediaspelers. De stick heeft namelijk zowel een micro-USB aansluiting voor mobiele apparaten, als een USB-A aansluiting voor gebruik in uw laptop of pc. Extra kabels zijn niet nodig en dataoverdracht is ook nog eens sneller en efficiënter dan bij overdracht via wifi of bluetooth.

Extra geheugen

Maakt u vaak foto’s en video’s met uw smartphone of tablet? Dan is USB-stick Silicon Power Mobile X31 32 GB een ideale USB-stick om de geheugencapaciteit van uw smartphone te vergroten. Met deze stick hoeft u niet meer te stoppen met het schieten van mooie plaatjes vanwege geheugenproblemen: steek de stick met de micro-USB aansluiting in uw smartphone en verplaats uw foto’s zonder moeite naar de USB-stick. Thuis kunt u de foto’s vanaf de stick naar uw pc of laptop overzetten met de USB-A aansluiting. Het overzetten van bestanden gaat dankzij de 3.0 interface een stuk sneller dan met de meer gebruikelijke 2.0 USB-sticks. De leessnelheid van dit product is 100 MB/s en de schrijfsnelheid 10 MB/s. Met 32 GB heeft u genoeg ruimte voor 10.000 foto’s.

Eenvoudig data beheren

Het design van deze USB-stick is zowel praktisch als modern. Het beschermkapje is 360 graden te draaien. Het kapje beschermt de connectoren tegen beschadigingen en invloeden van buitenaf. Een groot voordeel is dat het kapje niet losgemaakt hoeft te worden, maar geïntegreerd is in het design. U kunt dus nooit meer het beschermkapje van uw USB-stick kwijtraken met dit product. Als u de gratis applicatie SP File Explorer downloadt op uw Android toestel kunt u eenvoudig uw bestanden beheren. Met de applicatie kunt u efficiënt uw data managen: bestanden worden automatisch gecategoriseerd en uw smartphonegeheugen van backup voorzien.

Afmetingen: 33.0 x 12.3 x 8.1 mm

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie