USB OTG 3.0 stick - 16GB

Vandaag besteld, dinsdag in huis
USB OTG 3.0 stick - 16GB Opslagcapaciteit: 16 GB
   
Merk: Silicon power,
Type: 3.0 - Super speed,
Extra: OTG aansluiting voor mobiel gebruik,
Lees/schrijfsnelheid: 100MB/s - 10MB/s,
Opslagcapaciteit: 16 GB.
Productcode: 1386540
voorraad: 18
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 17,99
€ 17,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1386540
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 17,99
Meer informatie over dit product

Kies voor de USB-stick Silicon Power Mobile X31 16 GB wanneer u het belangrijk vindt om makkelijk en snel bestanden uit te kunnen wisselen tussen uw computer en een mobiel apparaat. Dit product is een OTG-geheugenstick, wat staat voor ‘on the go’. De USB-stick kan eenvoudig gebruikt worden met smartphones, tablets en mediaspelers, doordat er twee USB-aansluitingen in de stick zitten. De USB-A aansluiting gebruikt u in uw pc, laptop of autoradio en de micro-USB aansluiting gebruikt u in een smartphone of tablet. Voor het verplaatsen van bestanden tussen een pc en smartphone zijn geen extra kabels nodig en de dataoverdracht is ook nog eens sneller en stabieler dan bij overdracht via wifi of bluetooth.

Tot tien keer sneller

Het gebruik van USB-stick Silicon Power Mobile X31 16 GB is een perfecte manier om de geheugencapaciteit van uw smartphone te vergroten. Zeker als u vaak foto’s en video’s maakt is dit een ideale USB-stick. Met de micro-USB aansluiting steekt u de stick eenvoudig in uw smartphone en vervolgens kunt u zonder opslagproblemen door blijven gaan met het schieten van de mooiste plaatjes. Thuis zet u het gemaakte werk moeiteloos op uw laptop of pc met behulp van de USB-A aansluiting. Het overzetten van bestanden gaat dankzij de 3.0 interface tot tien keer sneller dan met 2.0 USB-sticks. De leessnelheid is 100 MB/s: een HD-video van 1 GB is in ongeveer tien seconden gelezen. De schrijfsnelheid is 10 MB/s. Met een capaciteit van 16 GB slaat u 6000 foto’s op.

Nooit meer het dopje kwijt

Bent u het zat om steeds naar een kwijtgeraakt beschermdopje te moeten zoeken? Met dit product is dat verleden tijd. U schuift het beschermkapje met een eenvoudige duimbeweging opzij, zonder dat het kapje losgemaakt hoeft te worden. Het kapje is 360 graden te draaien, waardoor de connectoren goed beschermd zijn tegen beschadigingen en invloeden van buitenaf. Ook het beheren van bestanden is makkelijk. Download op uw Android toestel de speciale gratis applicatie en beheer met SP File Explorer uw bA74:D83estanden. De applicatie biedt een efficiënt datamanagement aan: bestanden kunnen automatisch gecategoriseerd worden en er kan een back-up van het smartphonegeheugen of de geheugenkaart gemaakt worden.

Dubbel interface met een micro-USB en een USB 3.0-aansluiting
Afmetingen: 33.0 x 12.3 x 8.1 mm

Andere producten in deze categorie
Hangslot - 50mm Padlock 50mm CI € 4,99 € 2,99
Klantenservice & Informatie