USB 3.0 Stick - 16 GB

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Silicon Power,
Type: 3.0 - Super speed,
Lees/schrijfsnelheid: 40MB/S - 11MB/s,
Opslagcapaciteit: 16 GB.
Productcode: 1353171
voorraad: 6
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1353171
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 12,99
Meer informatie over dit product

Met de USB-stick Silicon Power 3.0 Super speed 16GB haalt u een compacte USB-flashdrive in huis die u in veel omstandigheden kunt gebruiken. Met een opslagcapaciteit van 16 GB kunt u er een hoop informatie en data op opslaan.  De behuizing is daarbij van een sterk materiaal gemaakt waardoor de USB-stick lang meegaat en geen vingerafdrukken achterlaat. Gebruik de stick bijvoorbeeld om op een snelle manier muziek van uw computer naar uw laptop over te zetten, plug hem in uw radio met USB-poort om bijvoorbeeld muziek die op de stick staat over de externe speakers van uw radio af te spelen, of stop hem in de USB-ingang van uw televisie om de films die erop staan op uw TV af te kunnen spelen. Hij is ook verkrijgbaar in een variant van 32 GB.

Mogelijkheden genoeg

De USB-stick Silicon Power 3.0 Super speed 16GB is zeer klein, met afmetingen van slechts 6 cm bij 1,8 cm bij 0,81 cm en dus neemt u hem eenvoudig overal mee naar toe. Zet er bijvoorbeeld al uw collegeaantekeningen op en neem de flash-drive mee naar je school en laat uw laptop lekker thuis. Of gebruik de USB-stick als opslag voor al uw vakantiefoto’s zodat uw harde schijf van de PC of laptop niet helemaal volstaat, iets dat de snelheid van uw computer namelijk aanzienlijk verlaagt. De USB-flashdrive is ook zeer gemakkelijk in gebruik, want het is alleen een kwestie van hem in het desbetreffende apparaat steken en hij is klaar om te gebruiken.

Snel en veel ruimte

Maar alleen veel opslagcapaciteit is niet nuttig als de stick zelf langzaam is. Gelukkig is dat bij deze USB-stick totaal niet het geval. Met een leessnelheid van 40 MB per seconde en een schrijfsnelheid van 11 MB per seconde is hij erg snel. De leessnelheid van een USB-stick geeft aan hoe snel bestanden kunnen worden uitgelezen door uw computer. En of dat nu audio, video, documenten zijn, maakt daarbij niets uit. De schrijfsnelheid zegt iets over hoe snel er bestanden naar de flash drive geschreven kunnen worden.

Specificaties

MerkSilicon Power
Type3.0 - Super speed
Lees/schrijfsnelheid40MB/S - 11MB/s
Opslagcapaciteit16 GB
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie