USB 2.0 Stick - 8GB

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB 2.0 Stick - 8GB Opslagcapaciteit: 8GB
   
Merk: Silicon Power,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 18 MB/s - 5MB/s,
Opslagcapaciteit: 8GB
Productcode: 1341490
voorraad: 17
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 8,99
€ 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1341490
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 8,99
Meer informatie over dit product

Dit opslagapparaat komt uit de Ultima II I-series van Silicon Power. In deze serie met producten vindt u ook andere sticks die qua functionaliteit en uiterlijk hetzelfde zijn maar verschillen qua opslagcapaciteit. Ze zijn er met 4 GB, 16 GB, 32 GB of 64 GB aan opslagruimte. Welke stick u nodig heeft hangt natuurlijk helemaal af van uw eigen wensen en behoeften. Deze Silicon Power toestellen hebben een USB 2.0 stekker. Hiermee kunnen bestanden snel worden verwerkt. Dit gaat met een schrijfsnelheid van 5 MB per seconde en met een leessnelheid van 18 Mb per seconde.

Verdere specificaties stick

De behuizing van dit product is gemaakt van aluminium en biedt bescherming tegen krassen en stoten. Uw data is dan ook goed beschermd door deze eigenschappen. De stick heeft een lengte van 60,6 millimeter, is 18,0 millimeter lang, 8,1 millimeter dik en heeft een gewicht van maar 10 gram. Door deze compacte vorm en door de opening aan de achterzijde kunt u het apparaat dan ook met gemak overal mee naar toe nemen en gebruiken. Mochten er technische mankementen aan de USB stick ontstaan dan heeft u hiervoor een garantie vanuit de fabriek van 5 jaar.

Extra informatie

De Silicon Power 8GB USB stick kan op elke standaard USB aansluiting worden gebruikt. Een computer moet dan wel voorzien zijn van een besturingssysteem zoals Windows XP of hoger, Mac OS 10.3.x of hoger of Linux 2.6.X of hoger. De bedrijfstemperatuur voor het gebruik van dit apparaat mag niet lager liggen dan 0 graden Celsius en niet hoger dan 70 graden Celsius om beschadiging van het product en uw bestanden te voorkomen. Voor het gebruik van de Silicon Power USB stick hoeft u alleen het beschermende kapje van de stekker te halen en de USB 2.0 stekker in een vrije poort te plaatsen.

Afmetingen: 60.6 x 18.0 x 8.1mm

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie