USB OTG 3.0 stick - 32GB

Momenteel helaas uitverkocht
USB OTG 3.0 Stick - 32 GB Opslagcapaciteit: 32 GB
   
Merk: EMTEC Mobile & Go,
Type: 3.0 - Super speed,
Extra: OTG aansluiting voor mobiel gebruik,
Lees/schrijfsnelheid: 80MB/s - 5MB/s,
Opslagcapaciteit: 32 GB.
Productcode: 1310707
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 26,99
€ 26,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1310707
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De USB-stick EMTEC Mobile & GO 64 GB is een handzame geheugenstick, voorzien van twee handige, zilverkleurige aansluitingen: een micro-USB aansluiting en een USB A 3.0-aansluiting. Dat is ook waarom deze stick de term OTG (oftewel On-The-Go) draagt: dankzij de twee verschillende aansluitingen kunt u eenvoudig bestanden delen tussen mobiele apparaten (zoals smartphones) en een laptop of vaste computer. Een losse kabel of adapter is daardoor niet meer nodig. De geheugenstick heeft een modern EMTEC ontwerp: zwart met een herkenbaar roodkleurig cirkeltje. Tevens is dit product voorzien van uniek uitschuifsysteem: heeft u een van de twee aansluitingen even niet nodig? Dan kunt u deze veilig en netjes naar binnen schuiven.

Sneller en stabieler

Wat er nog meer zo handig is aan de USB-stick EMTEC Mobile & GO 64 GB? De dataoverdracht is door de directe 3.0-aansluiting met uw laptop, smartphone of tablet vele malen sneller en stabieler dan via een draadloze verbinding (wifi of bluetooth). U kunt uw foto’s en andere bestanden dus veel sneller overzetten. De leessnelheid van de geheugenstick bedraagt dan ook 100 MB/s en de schrijfsnelheid 12 MB/s. Door het compacte formaat van de stick (16 x 8 x 36 mm), kunt u dit product zonder problemen opbergen.

Opslagruimte

Deze geheugenstick heeft een opslagcapaciteit van 64 GB. Als fotografieliefhebber kunt u met dit product uw hart ophalen, want gemiddeld kunt u meer dan 22.000 foto’s (van ongeveer 8 megapixel) kwijt op deze USB-stick. Of steek de stick in uw telefoon, zodat u de opslagruimte van uw telefoon in een handomdraai vergroot. Zo kunt u veel foto’s maken met uw telefoon, zonder dat u de melding krijgt dat het geheugen vol zit. Als u uw gemaakte foto’s graag netjes wilt bewaren op uw laptop of pc, kunt u de USBA A 3.0-aansluiting gebruiken om de bestanden over te zetten op uw computer. De stick werkt met Windows 8, 7, Vista, XP, Me, 2000 en Mac OS X of Linux 2.6x.

USB stick - Zwart,
Merk: EMTEC Mobile & Go,
Type: 3.0 - Super speed,
Extra: OTG aansluiting voor mobiel gebruik,
Lees/schrijfsnelheid: 80MB/s - 5MB/s,
Opslagcapaciteit: 32 GB.

Andere producten in deze categorie
Hangslot - 50mm Padlock 50mm CI € 4,99 € 2,99
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie