USB 2.0 Stick - 32 GB

Vandaag besteld, dinsdag in huis
USB 2.0 Stick - 32 GB Opslagcapaciteit: 32 GB
   
Merk: Intenso Business Line,
Type: Hi-speed USB 2.0,
Lees/schrijfsnelheid: 28MB/s - 6.5MB/s,
Opslagcapaciteit: 32 GB.
Productcode: 1297209
voorraad: 15
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 15,99
€ 15,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1297209
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 15,99
Meer informatie over dit product

Voor zakelijke en particuliere doeleinden is een USB stick uit de Business Line serie van het merk Intenso zeer geschikt. Ze beschikken over een grote capaciteit die genoeg ruimte biedt voor het opslaan van al uw belangrijke bestanden. Met de Intenso Business Line 32GB USB stick krijgt u een degelijk opslagapparaat voor gegevens zoals documenten, foto’s of video’s. Deze is voorzien van een schuifmechanisme waarmee de stekker in het apparaat kan worden verborgen als u deze niet gebruikt.

Uiterlijke kenmerken

De Intenso Business Line 32GB USB stick heeft een lengte van 58 millimeter, is 20 millimeter breed en 10 millimeter dik. Het gewicht is maar 4 gram. Met de opening aan de achterkant van het product kunt u het toestel eenvoudig aan een sleutelbos bevestigen zodat u deze externe opslag voor gegevens altijd bij u hebt. De behuizing is gemaakt van kunststof en standaard zit er een garantie op dit product van 2 jaar.

Overige eigenschappen

De Intenso Business Line 32GB USB stick kan gebruikt worden op elke computer of laptop die voorzien is van een USB aansluiting. Hiervoor moet de computer wel beschikken over een Windows XP, 7, 8, 8.1, 10 besturingssysteem. Maakt u gebruik van een Mac computer of een Macbook, dan heeft u minimaal Mac OS 10.x of hoger als besturingssysteem nodig. Gebruikmaken van deze stick kan eenvoudig door de rode schuif te bewegen waardoor de stekker tevoorschijn komt. Deze kunt u vervolgens in een vrije aansluiting op de computer of laptop plaatsen. Vervolgens zal het systeem het toestel herkennen als een externe opslag voor data en kunt u bij uw bestanden. Naast deze 32 GB variant van de Intenso Business Line USB stick kunt u kiezen voor een 64 GB variant.

USB stick - Zwart,
Merk: Intenso Business Line,
Type: Hi-speed USB 2.0,
Lees/schrijfsnelheid: 28MB/s - 6.5MB/s,
Opslagcapaciteit: 32 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie