USB 2.0 Stick - 64 GB

Vandaag besteld, dinsdag in huis
USB 2.0 Stick - 64 GB Opslagcapaciteit: 64 GB
   
Merk: Intenso Business Line,
Type: Hi-speed USB 2.0,
Lees/schrijfsnelheid: 28MB/s - 6.5MB/s,
Opslagcapaciteit: 64 GB.
Productcode: 1297208
voorraad: 55
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 17,99
€ 17,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1297208
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 17,99
Meer informatie over dit product

Met de Intenso Business Line 64GB USB stick heeft u altijd uw belangrijke bestanden en gegevens bij de hand. Het toestel kan eenvoudig worden gebruikt door de stekker van het apparaat uit te schuiven. Omdat het apparaat zo compact is en omdat het apparaat is voorzien van een opening aan de achterzijde kunt u deze eenvoudig mee nemen als u op pad gaat. De Intenso Business Line 64GB USB stick is voorzien van een kunststoffen behuizing in de kleuren zwart en rood. De rode schuif kan worden gebruikt om de stekker van het apparaat tevoorschijn te laten komen. Deze stick is voorzien van USB 2.0 waarmee data snel kan worden verwerkt en gebruikt. Dit gebeurt met een schrijfsnelheid van 6,5 Mb per seconde en met een leessnelheid van 28 Mb per seconde. Dit toestel beschikt over een opslagcapaciteit van 64 GB, dat is genoeg ruimte voor het opslaan van duizenden bestanden.

Vormgeving

De Intenso Business Line 64GB USB stick heeft een lengte van 5,8 centimeter, is 2 centimeter breed en maar 1 centimeter dik. Omdat het apparaat ook maar 4 gram weegt is het een zeer compact en handzaam product die eenvoudig overal mee naar toe kan worden genomen. Hiervoor kunt u ook gebruikmaken van de opening aan de achterkant van de USB stick. Door deze opening kunt u een koord halen of u kunt deze opening gebruiken om hem aan een sleutelbos te hangen. Hierdoor heeft u altijd uw belangrijke bestanden en gegevens bij de hand.

Extra informatie

Naast de 64 GB variant is het ook mogelijk om voor de 32 GB uitvoering van de Business Line USB stick van Intenso te kiezen. Standaard wordt er een garantie van 2 jaar op dit product gegeven. Gebruikmaken kan door met behulp van de rode schuifknop de USB stekker te tonen. Deze kan in een vrije aansluiting worden gestoken op een computer waar minimaal Windows XP, Mac OS 10.x of hoger als besturingssysteem wordt gebruikt. De stick wordt dan door het systeem bekend als een externe schijf zodat u bij uw bestanden kunt.

USB stick - Zwart,
Merk: Intenso Business Line,
Type: Hi-speed USB 2.0,
Lees/schrijfsnelheid: 28MB/s - 6.5MB/s,
Opslagcapaciteit: 64 GB.

Andere producten in deze categorie
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie