USB 2.0 stick - 8 GB

Vandaag besteld, dinsdag in huis
USB 2.0 stick - 8 GB Opslagcapaciteit: 8 GB
USB 2.0 stick - 8 GB
   
Animalitos,
Merk: Emtec - Whale,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 15MB/s - 5MB/s,
Opslagcapaciteit: 8 GB.
Productcode: 1259970
voorraad: 1
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 14,99
€ 14,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1259970
Meer informatie over dit product

Het unieke 3D ontwerp van de USB-stick EMTEC Sailor Whale 2.0 8 GB is onderdeel van de 3D collectie van EMTEC. Sailor Whale, een van de Animalitos, is een slimme walvis in een vrolijke, turquoise kleur en is gemaakt van zacht, gebruiksvriendelijk rubber. Het lichaam van Sailor Whale is voorzien van de handige USB 2.0-aansluiting en het hoofd is de beschermdop van de stick. U zult dit dopje niet snel verliezen dankzij de handige sleutelring met het EMTEC-logo: wanneer de geheugenstick in gebruik is, kunt u het logo in de andere helft van de stick steken.

Compact en handzaam

De USB-stick EMTEC Sailor Whale 2.0 8 GB is ideaal voor uw schoolgaande kind. Het compacte formaat (31 x 42 x 24 mm) zorgt ervoor dat uw kind de stick makkelijk overal mee naartoe kan nemen. De geheugenstick met walvisontwerp heeft 8 GB aan opslagruimte. Dit staat gelijk aan meer dan 2.800 foto’s (8 megapixel). Of, als uw kind de stick voornamelijk gebruikt voor huiswerk, zo’n 7.000 bestanden (zoals Excel-, Word- of Powerpointbestanden). Dit USB-product bevat een eenvoudige 2.0-aansluiting, waarmee de standaard snelheid wordt gehaald: een leessnelheid van 15 Mb/s en een schrijfsnelheid van 5 Mb/s. Zo kan uw kind eenvoudig bestanden of foto’s overzetten van de ene op de andere computer.

Leuk en handig

Is uw kind dol op zeedieren en bent u op zoek naar een leuke en handige flash drive die uw schoolgaande kind niet makkelijk kwijt zal raken? Dan is de Animalitos-collectie van EMTEC een uitstekende keuze. Deze collectie bestaat uit vier vrolijke zeedieren: de stuiterende Baby Seal, de lieve Lady Turtle, de warm ingepakte Lady Penguin en de slimme Sailor Whale. Moet uw kind bestanden overzetten van verschillende soorten laptops of pc’s op school of thuis? Geen probleem, want de flash drive ondersteunt zowel diverse Windows- als Mac-besturingssystemen.

USB stick - Animalitos,
Merk: Emtec - Whale,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 15MB/s - 5MB/s,
Opslagcapaciteit: 8 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie