USB 2.0 stick - 4GB

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB 2.0 stick - 4GB Opslagcapaciteit: 4GB
   
Merk: Silicon Power,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 18 MB/s - 5MB/s,
Opslagcapaciteit: 4GB
Productcode: 1255591
voorraad: 17
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 7,99
€ 7,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1255591
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 7,99
Meer informatie over dit product

Als u vaak gebruikmaakt van computers op verschillende locaties of als u graag uw bestanden op een extra plaats wilt bewaren dan kunt u daarvoor het best gebruikmaken van externe opslag. Deze Silicon Power 4GB USB stick heeft een behuizing die gemaakt is van metaal zodat uw bestanden altijd beschermd zijn. De Silicon Power 4GB USB stick is compact en licht van gewicht, hij weegt 10 gram, heeft een lengte van 60,6 millimeter, is 18 millimeter breed en 8,1 millimeter dik. De gegevens die u op dit apparaat plaatst worden beschermd door een behuizing die gemaakt is van aluminium. De opening die aan de onderkant te vinden is kan goed worden gebruikt om dit externe opslagapparaat mee te nemen aan bijvoorbeeld een sleutelbos.

Technische specificaties

De USB stick van Silicon Power komt uit de Ultima II I-series. Deze zijn gemaakt van aluminium en kunnen dan ook tegen een stootje. De geheugenstick zelf is voorzien van een USB 2.0 stekker en kan bestanden openen met een leessnelheid van 18 MB per seconde en verwerken met een snelheid van 5 Mb per seconde. Vanuit de fabrikant, Silicon Power, wordt er standaard 5 jaar garantie gegeven.

De geheugenstick gebruiken

U hoeft voor gebruik de geheugenstick alleen in een USB aansluiting te plaatsen zodat het apparaat door de computer kan worden herkend. Gebruikmaken kan bij een bedrijfstemperatuur die tussen de 0 graden Celsius en 70 graden Celsius ligt. Als u de Silicon Power 4GB USB stick wilt gebruiken dan heeft u daarvoor een computer nodig die voorzien is van een besturingssysteem Windows XP, Mac OS 10.3.x, Linux 2.6.x. of nieuwere versies van deze besturingssystemen. Zodra de stick in de aansluiting op de computer of laptop wordt geplaatst zal het systeem de geheugenstick herkennen als een externe opslaglocatie. Naast de 4 GB uitvoering kunt u ook kiezen voor een stick uit de Ultima II I-series van Silicon Power met een capaciteit van 8 GB, 16 GB, 32 GB of 64 GB.

Afmetingen: 60.6 x 18.0 x 8.1mm

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie