USB 2.0 Stick - 32 GB

Momenteel helaas uitverkocht
USB 2.0 Stick - 32 GB Opslagcapaciteit: 32 GB
   
Type: Hi-speed USB 2.0,
Merk: SanDisk Cruzer Blade,
Lees/schrijfsnelheid: 20MB/s - 10MB/s,
Opslagcapaciteit: 32 GB.
Productcode: 1242150
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 21,99
€ 21,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1242150
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de Cruzer Blade van het merk SanDisk heeft u altijd toegang tot uw belangrijke documenten en bestanden waar u ook bent. Met dit apparaat is het eenvoudig om gegevens mee te nemen, bestanden te kopiëren of om een back-up van uw belangrijke data te maken. De SanDisk Cruzer Blade 32GB USB stick beschikt daarbij ook nog eens over genoeg opslagruimte voor het opslaan van duizenden bestanden zoals bijvoorbeeld afbeeldingen, documenten of andere bestanden. Deze stick is zeer compact en het stijlvolle design biedt ook wat voor het oog.

Eigenschappen

Met een opslagcapaciteit van 32 GB kunt u bijvoorbeeld duizenden foto’s of uren aan beeldmateriaal opslaan. Dit is wel afhankelijk van de grootte van de bestanden en de kwaliteit van de foto’s en het filmmateriaal. Daarnaast is het toestel ook zeer geschikt voor het opslaan van andere bestanden zoals documenten en muziek. De bestanden worden vanaf dit apparaat geopend met een leessnelheid van 20 MB per seconde. Zodra de bestanden verwerkt worden of op het apparaat worden geplaatst dan gaat dat met een schrijfsnelheid van 10 MB per seconde. Deze snelheden kunnen worden behaald omdat de SanDisk Cruzer Blade 32GB USB stick is voorzien van USB 2.0.

Uiterlijk van de Cruzer Blade stick

De Cruzer Blade USB stick wordt gekenmerkt door zijn strakke lijnen en vormgeving. Dit apparaat heeft een lengte van maar 41,5 millimeter, is slechts 17,6 millimeter breed en maar 7,4 millimeter dik. Vanwege deze geringe afmetingen en de opening aan de achterkant van het apparaat waardoor een sleutelhanger kan worden bevestigd is dit opslagapparaat eenvoudig mee te nemen. Hebt u een presentatie op locatie of wilt u bestanden gebruiken op een externe computer, dan kunt u daarvoor het best gebruikmaken van deze stijlvolle stick.

Extra informatie

De producent van dit product, SanDisk, biedt u bij aankoop standaard een fabrieksgarantie van 5 jaar. Naast de SanDisk Cruzer Blade 32GB USB stick is het ook mogelijk om een 16 GB variant te kopen tegen een even aantrekkelijke prijs. Het apparaat kan eenvoudig worden gebruikt door deze in de USB aansluiting van een computer te plaatsen. Het wordt dan door de computer herkend als een externe locatie voor het opslaan van gegevens zodat u vervolgens bij uw bestanden kunt of bestanden erop kunt plaatsen. Met de Cruzer Blade USB sticks van SanDisk koopt u een betrouwbare en stijlvolle USB stick met genoeg capaciteit tegen een betaalbare prijs.

USB stick - Zwart,
Type: Hi-speed USB 2.0,
Merk: SanDisk Cruzer Blade,
Lees/schrijfsnelheid: 20MB/s - 10MB/s,
Opslagcapaciteit: 32 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie