USB 2.0 stick - 64GB

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Intenso Alu Line,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 28MB/s - 6.5MB/s,
Opslagcapaciteit: 64 GB.
Productcode: 1227866
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1227866
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 19,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

In tegenstelling tot een externe harde schijf heeft u bij een USB stick geen kabel nodig voor gebruik en in tegenstelling tot een geheugenkaart hoeft de computer of laptop niet te beschikken over een kaartlezer. De Intenso Alu Line 64GB USB stick is een goed voorbeeld van een betaalbaar en compact product. Dit apparaat biedt u genoeg ruimte voor het opslaan van duizenden bestanden zoals documenten, muziek, video’s en foto’s. Vanwege het handzame formaat en het lichte gewicht is het dan ook eenvoudig om hem overal waar u maar wilt te gebruiken. De Intenso Alu Line 64GB USB stick beschikt over een USB 2.0 stekker die wordt beschermd met behulp van een kapje. Voor het gebruik kunt u het kapje van de stekker halen en deze op de achterkant van het apparaat plaatsen. De USB 2.0 technologie zorgt ervoor dat bestanden verwerkt worden met een schrijfsnelheid van 6,5 Mb per seconde en geopend kunnen worden met een snelheid van 28 Mb per seconde.

Overige eigenschappen

De onderdelen waarop uw data staan worden beschermd door de behuizing die van aluminium is gemaakt. Het opslagapparaat weegt maar 6 gram, is 59 millimeter lang, 7 millimeter hoog en 17 centimeter breed. U kunt de stick in elke USB aansluiting gebruiken op een computer of een laptop. Hiervoor moet er wel minimaal Windows 7 voor een computer of laptop aanwezig zijn. Voor een Macbook of een Mac computer moet er minimaal het Mac OS 10.x besturingssysteem op het apparaat geïnstalleerd zijn. Vanuit de fabriek wordt er standaard een garantie van 5 jaar geleverd op dit product bij technische mankementen.

Extra informatie

Naast Intenso Alu Line 64GB USB stick is het ook mogelijk om hier uit dezelfde Alu Line serie van Intenso een 8 GB, een 16 GB of een 32 GB uitvoering van deze stick aan te schaffen. Het is afhankelijk van uw eigen wensen welke capaciteit het beste bij uw behoeften past. Hebt u een keuze gemaakt? Dan is deze stick het ideale apparaat voor u als u veel data wilt kunnen meenemen, bestanden wilt kopiëren of een back-up wilt maken van uw belangrijke bestanden en gegevens.

Specificaties

MerkIntenso Alu Line
Type2.0 - High speed
Lees/schrijfsnelheid28MB/s - 6.5MB/s
Opslagcapaciteit64 GB
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie