USB C naar USB A adapter - 3.1

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB C naar USB A adapter - 3.1 Aansluiting 2: USB A Female
   
Versie: 3.1 Super speed,
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: USB A female.
Productcode: 1391245
voorraad: 416
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 8,99Aantal 10-49: € 8,68Aantal 50-249: € 7,91Aantal 250+: € 7,19
€ 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1391245
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 8,99
Meer informatie over dit product

Voor het verbinden van een apparaat met een computer of een laptop wordt er vaak gebruik gemaakt van USB-technologie. Met behulp van een kabel kunnen apparaten zoals een printer, een toetsenbord, een smartphone of bijvoorbeeld een tablet met de aansluiting op de computer worden gekoppeld. Er zijn verschillende soorten van deze aansluitingen, en om ervoor te zorgen dat verschillende apparaten ook compatibel met elkaar zijn kan er gebruik worden gemaakt van een adapter. Met de Delock USB-C naar USB-A-adapter is het zo bijvoorbeeld mogelijk om een type-C-poort op een computer of een ander apparaat te gebruiken voor een standaard type-A-kabel.

Technische eigenschappen

Dit product is zeer compact en heeft een lengte van 35 millimeter. Het product is 19 millimeter breed en 10 millimeter hoog. Voor de koppeling met een apparaat zijn er twee connectoren te vinden op de Delock USB-C naar USB-A-adapter. De stekker die aan deze adapter gemonteerd is, is een type-C stekker. Dit type is een platte en compacte stekker die gebruikt kan worden voor de koppeling met de type-C-aansluiting van een computer, laptop, smartphone of tablet. De andere kant van de adapter beschikt over een A-aansluiting. Deze is bedoeld voor de koppeling met een gangbare USB-kabel.

Overige eigenschappen

Dit product is voorzien van verschillende eigenschappen die het gebruiksgemak ondersteunen. Zo maakt dit product gebruik van een OTG-functie (On The Go) waarmee het mogelijk is om de dit product te gebruiken op bijvoorbeeld een smartphone of een tablet. Voor de overdracht van gegevens is deze uitvoering uitgerust met versie 3.1 Gen 2 SuperSpeed+ technologie. Hiermee is het mogelijk om gegevens tussen apparaten te verwerken met een snelheid van maximaal 10 Gbit per seconde. De apparaten die gekoppeld zijn moeten dan wel beschikking hebben over deze zelfde 3.1-aansluitingen.

Extra informatie

Het is ook mogelijk om de adapter aan te sluiten op apparaten met een andere versie. Als er gebruik wordt gemaakt van een standaard 3.0 aansluiting, dan zal de snelheid voor het verwerken van gegevens maximaal 5 Gbit per seconde zijn. Versie 2.0 biedt daarentegen de mogelijkheid om data te verwerken met een maximale snelheid van 480 Mbit per seconde en met versie 1.1 zal deze snelheid niet hoger liggen dan 12 Mbit per seconde. De weerstand van deze uitvoering is 5,1 ohm.Connectoren:
   1 x SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.1 Gen 2) USB Type-C
   1 x SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.1 Gen 2) Type-A female
Weerstand: 5.1 kΩ
Data-overdrachtsnelheid tot 10 Gbps
Kleur: zwart
Afmetingen (LxBxH): 35 x 19 x 10 mm

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie